Tuesday, May 17, 2011

Eyka Farhana Sudah Mempunyai Kekasih??


Oh my!! EYKA FARHANA dah ada boyfriend..how come ha?? gadis yang kelihatan seperti arab ni ada melakonkan watak dalam cerita JUVANA dan drama yang lain telah menjadi perhatian ramai dengan kecomelan yang dimiliki..


Salah satu blogger iaitu Andyhowtt telah terpikat untuk melamar Eyka Farhana sebagai teman wanitanya..kita lihat sejauh manakah kebenaran ini..hehe..


Sebenarnya entri ni tiada kaitan pun..si Andy ni..dah syok sangat dekat si Eyka ni..sampai spec mata pun dia nak tiru..hehe..apa2 pun mana tahu Eyka ni ada blog..then dia ternampak apa yang aku tulis..untung si Andy..hehe


mood: suka

26 comments:

APi said...

gua nak berebuat gak la macam ni..
haha

schasya said...

hahaaaa, gila r! sampai mcm 2 sekali ea? btw, hope so! untung die. .

Ery Farieha said...

waakakakakak

andy andyyy

mahirahnazlim said...

alahai comelnyer si andy dah sebijik mcm eyka hahah

Pendekar Berkuda said...

memang ada pon blog dia... dulu masa mula2 berblog... join pakat2 blogwalking...

enyheartsdiamond said...

patut la SR suka tengok juvana.. tengok eyka farhana rupanya :p

saya tengok botak.. hiks :p

aslann said...

Sebenarnya Eyka dgn Andy adik beradik....xleh kawen.. muahaha :P

miss.Addin said...

eika tu comel gi-la :)

waN Mohd Salim said...

perghhh cantek spek eh .. nak jugak spek cem tu ...

ala lu rajin benor tengok hidup artis wehh .. ps x penah tengok pon hahaa

FariehanIbrahim [LBC] said...

comel gler kan budak eyka tuh! >,<

!! Kodet !! said...

Tak mungkin andy...

[sutera kasih] said...

bdk tu comel !!! :)

KAMIHIDUP said...

andy memang howwtt, boleh kot, :)

iniialahaku said...

errr...pasaipa aku xkenal eyka ni???ketinggalan gila aku ni ha...

"Che Ain" said...

moga2 ketemu jodoh hihi..
Satu Lagi Blog Kena Hack

PinKy MoMMa said...

wah ni kira tlg kawan lar ni eh ;)

rebecca melessa said...

sape nama ika memang comei!bahahaha

http://bloknoktah.blogspot.com/2011/05/day-1-your-current-relationship-if.html

nurkaloi said...

untung laa ade orang suke an an

LALA shaheila said...

oo..eyka ke nama dia..mmg comel..

citer juvana pun best..

schasya said...

sama2 howt insya'allah boleyh tuu kalau cuba, haahaa! kalau SR nk cuba laa, mana tau dia ad blog, SR jgk yg untung! :)
mood: wink-wink ;)

akmalhilmi said...

sebeijik
hahahaha

nuruashia ♥ said...

hehhe...ececec..SR mood suke2 bile ckp pasal eyka ehhe

Rozuan Ismail said...

kita tunggu dan lihat je lah nasib andyhowt tuh

nazirah said...

owh tak tengok cite ni
huhu tp mmg nmpk comel la huhu

mushroom said...

haha patutlah kat twitter dia asyik mention nama tu je. skg baru aku tahu eyka tu budak ni rpenya.. wlu aku tgk juvana aku xtaw pun nama dak tu haha

ain dzaya said...

hahaha....
suspen jeww..
pasnie jgn jelez la law andy betol2 dirisik..hehe