Sunday, April 10, 2011

Perbezaan Artis Blogger dan Artis Dunia Hiburan


Sambil2 makan megi ni..layan jugak kalau update blog kan..haa ni nak cerita sikit..orang asyik duk sebut2 artis blogger kan..aku pun tak sangka..dengan sekadar mengadap laptop dan taip je..dah boleh digelar artis kan..untunglah siapa ada blog ni..hehe..dah2 jangan nak perasan..aku bukan pun artis blogger..orang je anggap aku artis..malu2..:) Ok aku nak tunjuk siapa artis blogger sebenar..aku bukan nak fokus pada artis blogger atau pun apa..aku nak tengok perbezaan artis blogger dan artis dunia hiburan..:)

Artis Blogger (Ben Ashaari)


  • Artis yang terkenal melalui blog
  • Tiada terlibat dengan paparazzi
  • Selalu di serang Anon untuk menjatuhkan kepopularannya
  • Tiada gosip



Artis Dunia Hiburan (Lisa Surihani)


  • Terkenal melalui bidang lakonan dan pengacaraan
  • Terlibat dengan paparazzi
  • Selalu diserang dengan khabar2 angin yang buruk untuk menjatuhkannya
  • Gosip ada di mana2

So, mana lebih untung..hehe..dah2 aku saja2 je buat perbezaaan ni..tiada melibatkan hidup atau pun mati..gambar pun sekadar hiasan..

mood: entahlah

22 comments:

Cik Eliza said...

oh ! abg bennnn! hensemmmm! ahaha! :D

azalia hjsalleh said...

Dulu org berbelog takat nak suka-suka je, cari kenalan, berkongsi cerita.
tp skrg nampak mcm lebih untuk mencari publisiti. Untuk apa?
I'm wondering.

owh itu hanya pendapat kita je, bukan nak project kpd mne2 pihak ya.

sherah said...

woooahtebaik laah edit you! :D

KAMIHIDUP said...

ko memang hensem. :)

Izamir Ridzwan said...

nak saennn

AIMAN said...

lisa surihani.. wawaww...

AIMAN said...

lisa surihani.. wawaww...

BEN ASHAARI said...

aduss... tak layak langsung gelaran gitu.. Saya berblog bukan kejar populariti .. tapi nak bagi blog yang popular sbb ada projek dengan blog tersebut... Mana ada orang nak meniaga di tapak yang tak dikenali kan ?

NadiRah said...

ala...pngntin pompuan mana???huk3

Ayuni said...

hm, smart tp gambr biler tu....

APi said...

hidop publicitypublic..
haha

GreenAppleKu.com said...

Serius gila gambar Ben tu, Jejaka Melayu terakhir. Mana kau dapat gambar nih.

Fitri Karim said...

tak lama lagi kau pulak jadi artis blogger. hehehe

ishiko said...

kembang abg beng kejap neh.. hehee

epul said...

So jadilah artis blog? hahaha

::FAIZ FARISH:: said...

lisa i lebiu.....

nelly said...

setuju !!!

bedpet said...

tak jadi artis pun kena gosip jugak kan. kena kutuk dgn anon jugak walau jadi org biase. cuma tak kena terjah dgn abg rambut ketak je. hihihihi

TinaSofea said...

artis mmg slu jd mangsa..bek jd org biase..hehehe

AMMAR YASIR said...

Aku nak Lisa jadi awek aku lah

AMMAR YASIR said...

Aku nak Lisa jadi awek aku lah

efa said...

abg ben hehe femes dah abg ben ni nk sign hehe