Wednesday, April 13, 2011

Lelaki Menangis Itu Comel??



Petang semua..aku saja nak berkongsi dengan korang semua..semalam aku just share lah dengan member2 dekat facebook..aku tanyalah kan..kalau lelaki menangis..lelaki tuh lembik ke??..respon yang aku dapat daripada mereka..mereka kata lelaki menangis itu comel..erk?? aku terkesima jap..betul ke comel ni..huhu..bahagian mana yang comel tuh aku tak tahu lah..

Setiap manusia mempunyai ego yang tersendiri..tapi sumber ada mengatakan..ego yang dimiliki oleh lelaki paling sukar dijatuhkan..yelah, kalau takde ego nanti..silap2 kena pijak kepala pulak kan..bukan tak boleh ada ego ni..cuma biarlah bertempatkan..ok di sini..lelaki jugak mempunyai hati dan perasaan kan..apa lah salahnya mereka menangis di depan kekasih mereka..konon2 nya nak cover macho lah kan..tak nak nangis depan awek..huhu..kebanyakkan macam tuh lah..

Dengan menangis kita dapat melepaskan apa yang kita rasa..bukan kentut ye..hehe..orang kata perasaan yang kita cuba sampaikan..kalau tak dapat luahkan dekat orang lain pun..biarlah lah ia dilepaskan dengan air mata..daripada kita buat benda2 yang tak elok kan..aku tahu..ramai perempuan tak suka lelaki yang terlalu ego..jadi, kita sebagai lelaki haruslah jadi sentimental..tapi kalau terlalu kuat menangis pun tak boleh jugak..cakap sikit je nangis..itu pun susah jugak..hehe..

Jadi, di sini aku dapat simpul kan..aku nak nangis lah..nanti orang cakap aku comel..haha..jangan meraung dah ler..buruk benor nanti kan..sekadar berkongsi..

mood: still find happiness





28 comments:

emieysandra said...

betoi3..luahkan je apa yg anda rasa, lelaki dan pompuan pun same je kan..tetap ade prasan. tp lelaki jgn selalu nangis, pompuan boring r nti..huhu

::FAIZ FARISH:: said...

nangis ala-ala Faren amat.....

zikeryhassan said...

kadang2 perlu juga nangis untuk tenangkan jiwa. nangis sorok2 da la. hehe

JIJI YU said...

mueheh..cuber lu nanges gua nak layan..ehhe..ape pon laki mmg susah nak nanges kekadang mulut senyum tapi hati dah meraong

::FAIZ FARISH:: said...

nangis ala-ala Faren amat.... hehehehe

faisal said...

laki oh laki..hohoh..

faisalapardi.com

The Lady & Mr Vampire said...

sila nangis..pastu rakam masuk youtube.. mesti rmai yg cakap...


'ohhh..comelnya!!!" haha

saya bukan tomato said...

haha , secara jujur bila tgk laki menangis kan , rase nak menangis skli . hee

first time tgk laki nangis rase terkedu sat . huu

bantalbucuk said...

kalau pada saya bukan comel..tapi sweet..sebab susah nak tengok lelaki nangis sebab ego yang mnggunung..haha :p

Cik Tetra said...

hahahaha..betul-betul!! lelaki yg menangis nampak comel!! sb bukan senang nk tgk laki nangis!!hehe.. :D

yaya mongeks said...

http://yayabelogg.blogspot.com/2011/04/kenapa-lelaki-perempuan-berbeza.html

topimagine said...

wah... cm tu aku kena selalu nagis la ek.. br comel :)

KAMIHIDUP said...

mana datang comelnya??? haaaaa.

MamaIeta said...

Comel buat org yang mukanya comel. tapi kalau dah muka macam pecah umah mana ada comel. hehehhe

Alan Rizque said...

Salah stu cara nak pikat pompuan adalah dengan air mata seorang lelaki..huhu

izwanyusof said...

rasa nak try nanges r..lama tan nanges..hahaha

Yeyn Mae Ri said...

Lelaki nangis machoo :D

dayah SnoW Heuka said...

~,~ kite manusia bise jek.. perasaan sume sama.. ta kisah lelaki ke gurl ke .. ngs nuh ta beerti kite lemah :)

azalia hjsalleh said...

jrg lelaki menangis
kalo menangis pun dlm hati je kot.

ika said...

tak saLah laki law nak menangis..laki kan pnye perasaan gak..:)

Jebat said...

nangis tu telah difitrahkan pada manusia, jd nangislah selagi mampu...cuma sbb dan caranya mesti sesuai...

Encik Suami said...

sekeras manapun jiwa lelaki tue..jauh disatu sudut..ada perasaan sedih.mesti ada.klu takde langsung..parah dah tue.
klu ibu meninggal..mesti seseorang lelaki tue akan menangis kan?
takkan dia tak nanges mak dia meninggal.

jemput terjah new entry

1) (>.<) Fenat..Tapi, Dpt Berita Gembira (>.<)

efa said...

erk2 comel ka first time dgr ni huhu nages tutup selimut yea huhu ada ka tutup ngn selimut nangis?ahaha

Faa Eryna said...

semua orang ada perasaan. lelaki atau perempuan , sama sahaja. Tapi dari segi mengawal emosi, memang perempuan akan ceoat tersentuh atau menangis berbanding lelaki.

Bila air mata seseorang lelaki jatuh, itu maknanya luhurnya dan ikhlasnya perasaan lelaki itu terhadap sesuatu yang terjadi..
*tapi memang comel pun ;)

mesmerising_wan said...

huhu .. nangis bia kene tmpt . cthnye tgok hindustan .
erk.. hu

BENA said...

bena suke tgk dak laki nages . eeeeeeeeeeeee cam rase.... xtau nk ckp. hehehehe. :)

efa nur said...

lalalalalalaaa~~ ;D


SENYUM..tak perlu NANGIS :)

nadia natasya said...

comeeeel weyh kalau laki nanges :DD