Thursday, April 14, 2011

Kisah Di Sebalik Wajah Fatin Liyana


Apa eh kisah dia..hehe..aku tak tahu sangat pun kisah dia..tapi yang aku tahu..member aku ni ada belajar MEDIK sekali dengan Fatin Liyana..kalau Fatin kenal..nama dia Syed Fadzil..huhu..kawan masa sekolah menengah aku..

Di sebalik wajah dia..kalau tak silap aku ada muka kacukan korea pun ada..haish susah aku nak anggar kan..Fatin mix apa ye??hehe..aku dah jumpa kakak ipar dia..korang mesti tau kan siapa kakak ipar dia..hehe..kalau tak tahu..mari aku bocor kan rahsia..hehe..---->sini..tengok lah sendiri ye..

Aku tak sabar je nak jumpa si Fatin ni..kalau lah dapat jumpa..pengsan aku jap..orang kata lumpuh lah..hehe..tapi yang aku tak faham kenapa lah orang tak suka kat dia ni..cuba lah buang sikap dengki tuh kan..xelok lah..kita sesama manusia..harus berbaik ok..lagi2 satu kaum..

Sebenarnya ada seorang laki2 ni..dia desperate sangat tiba2 buat relationship dengan FL..tak malu ke..haha..tak pelah..mungkin angan2 dia je kot..hehe..mari kita tengok mamat perasan ni..--->terjah..ni entri yang dia perasan lebih..sini

mood:guling2 jap

9 comments:

darxniq said...

siot jer...hhaha

zikeryhassan said...

biasalah tu bila org da berjaya mesti ada org nk dengki2

aslann said...

Wehhh member aku pon 1course ngan die..name die Ahmad Muhaimin, tp dh balik msia, sbb die 3tahun kt Indonesia, 3 thun kt msia <---- harap FL bace komen ni, akulah kawan Btee tu..hak2..

Fatin Liyana said...

hi ;)

haha syafiq thank you sbb up entry tok kite. Kite xde mix korea pon. melayu je. bila pakai makeup la bru cntik sket. klo x biase je, xcaye tanye syed fadzil tu. slekeh gile kite g klas. xde sape heran hahaha

hee aslann, btee tu senior kite!

SYAFIQAHSALEH said...

hehe..hi syafiq..
i'm syafiqah :D
btw, kak aten senior kte dulu..
gorgeous gila..suka!

hafiz hafizol said...

wah.. i loike fatin liyana.. (pengsan lau fL baca nie) haha..

alyana hamdan said...

hahaha...sempat lagi nak sakat abg lan...
=)

Siti Hajar Masri said...

best tu fatin liyana komen..hehe~

aku pun suka tgk dia..tapi FL sy pun kalau x pakai make up mcm biasa gak..;p

onie said...

huyoooo,FL komen entri ni,suka lah tu :P