Thursday, April 14, 2011

Giveaway Ujang9897




1) Letak Header Pilihan Malaysia kat atas tu ...hahahah (tak wajib)

2) Letak satu gambar korang yang sempoi ...( tak wajib) 



3) Bebel la apa-apa..nak kutuk blog aku pun boleh...('',) ( tak wajib)

Aku nak bebel apa eh..mamat ni aku kenal masa gathering SB lagi..first time jumpa aku dah macam kenal lama..sempoi pun sempoi..tengok nak kahwin dah pun..blog dia pun ok..haha..kadang2 je @$# sukar ditafsirkan..haha..

4) Tag 2 orang (bagitau la dorang ek)


Wahai Ujang..kalau aku tak menang..aku tak nak datang majlis perkahwinan kau..haha..harap2 la ye aku menang..:)

Apa lagi..bakal pengantin ni..jom join..

mood: dengan harapan nak menang ni..

4 comments:

KyêrulL said...

HAHAHAHA.. aku kena tag.. hiks3..serang UJANG.. kentut ramai2..

APi said...

selamat menang..^^

efa nur said...

gud luck..kalau memang, share hadiah k..hikhik :D

solo molo said...

singgah dari blog abang ujang...
abang katanye...
hahaha...
good luck ya !~


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/giveaway-ujang9897.html