Wednesday, April 20, 2011

Blogger-blogger Hot Sepanjang Zaman

(Blog Lebah)

(Blog Suratan Kebetolan)


FaizalFredley
(Blog Nothing is Something)


Broframestone


Fatin Liyana


Maria Elena


Lydia Miza
(Blog Hidup itu Indah)


Ben Ashaari


Hamzah Ian
(Blog Terbang Tinggi Tinggi)


Zack Zuhairi
(Blog Realiti Konspirasi)


Cik Epal


Nurulbadiah Lai


Eqbalzack
(Kurasakan Something)


Obefiend
(Blog Serius)


Irene Nadia Marcello


Yuyu Zulaikha


Hanis Zalikha


Darkbatman


Andyhowt


Blog2 yang aku senaraikan ni..memang aku salut habis dekat mereka semua ni..kepada yang masih baru dalam blogging..korang boleh tengok cara2 mereka berblogging..sangat sempoi dan superb!!..kepada yang aku tak senaraikan jangan lah terasa tau..korang semua hebat2..ramai lagi yang hebat di luar sana..jadi untuk menjadi hebat dalam berblogging..kita haruslah mendekatkan diri dengan mereka di atas ok..jangan malu2 nak tanya dengan mereka ok..

Berblogging lah dengan ikhlas..kita hidup di bawah satu rumpun..ingatlah..

mood:biasa2 saja

41 comments:

Ayuni said...

I just want to be myself and don't want to be them....I have my own style....

eyjalukman said...

sandiwara seorang insan pun best what ;)

saya_arief said...

semua otai2 yang best.
:D

Irma A.Wahid said...

wow....sgt fofular kan dorg nih~~

cik EPAL said...

wow terharu on the list. toce toce. blog ni pon hebat jugak apaa =)

Bro Framestone said...

eh,.. kuarkan la nama bro.. xlayak ade dalam nie huhuu

yang lain tue boleh la

eqbalzack said...

hehe...terima kasih syafiq...
abg eq pun masih belajar daripada blogger2 lain...blogger baru pun tak kurang hebatnya! banyak idea...
cuma pesanan abg eq utk semua blogger, kita buat kerja kita...hati mau bersih! hehe...

Scha Aryana said...

sume tu memang best ^^
eh sandiwara seorang insan tu pon dah boleh masuk dalam tu..

Rozuan Ismail said...

yeah! I agree.. but i have my own way.I want to be succed like them but with my own way

Dawa said...

btol tu, diorang smo ni mmg otai2 blog yg kita kena buat baik slalu. byk ilmu yg boleh diambil drpd diorang :)

Nurulbadiah Lai said...

nurul sgt xlayak untuk berada dalam dalam list..jujurnye blog nurul ntah pape2..

apapon..terharu sbb awk hargai penulisan nurul:)

blog awk..pastinyeeeee harus ade dlm senarai tersebut..sbb ur blog..more and less..enjoy untuk dibaca:)

Nour Akmal said...

best nya jadi blogger hot..panas mcm goreng pisang panas..laku..huhuhu...=)

nazirulhazwan~ said...

err, fiq, ko free sabtu ni? ko ckp je ko nak makan kat ane, aku blanje, hahaha:))

Izamir Ridzwan said...

terima kasih kasih syafiq.. ats sekari tuh.. heheehe IR pon msih bljr lgi selok belok blogging nih

Ain Zulaikha said...

tak lama lagi syafiq pun boleh jadi hot ;)

Ain Zulaikha said...

tak lama lagi syafiq pun boleh jadi hot ;)

y u y u Z u l a i k h a said...

hayaa.. syafiq! grr.. maceh maceh.. terharu tersenrai gak. tapi tapiiiiiiii! syafiq rosli pun besttt woooooo! salute! <3

najihatussolehah said...

nak blogwalking lah pasnih..:)

MiSzy DiaN said...

perghhh~ semua blogger otai2.. hehehe

Admiral Hafiz said...

pergghh!
blog2 ni mmg selalu sgt aku bukak!

Entry Terkini: Aksi Panas Blogger Mendapat Bantahan di Facebook!

zikeryhassan said...

ada gak antara blog2 yg tersenarai aku xpernah jejak. huhu

AesyaZealous said...

wewwiitt

hamzah ian said...

celah mana la aku hot.. keh keh

sab said...

tubelawak dan telor dibasuh lagi best! haha.

diorang ni smua boleh la.. hihi..

Ujang9897 said...

salute dkt lu jugak bro.., kau dah ke arah itu

dhilla nazli said...

dorang memang otai n gempak.. ta dpt dinafikan.. tpi blogging dri hati sndri kn.. =)

FasiHaH SupiaN said...

@nazirulhazwan~ siap naz nak belanja lagi tue ;)

Anonymous said...

intanurulfateha tak list ke?dia kan celeburity blogger gak.gedik,bitchy dan hitam wahkahkah!

efa said...

salute pada mereka semua mmg hot terbaik punya nnti syafiq rosli ni pon akan ke arah mcm mereka2 ini juga salute utk kamo jga

Maria Elena (Zarul) said...

wahhh thanks!!! =D
heeee.. i blog for fun and im glad that ada orang suka baca. so thanks again!!
your blog is best too btw! =D

Solihin Zubir said...

perghh... sepanjang zaman tuuu..

mmg terbukti diorg hebat! tahniah!

darxniq said...

name aku xder pon...xpe la..majok,..hahhaha

KAMIHIDUP said...

haah, blog KAMI takde, xpe!

Edy Fee said...

double salute 4 them

Afsar said...

Jom hebatkan, Puncak Alam Blogger!!!

Farahanis Waheda said...

tak mampu nk berada dalam kalangan blogger ternama ni :D

Faizal Fredley said...

erk.....oit....aku x layak lagi duk dlm tu....malu den....ko lagi hebat dari aku bro..

SANDRA AZWAN said...

Syafiq pun sepatutnya tersenarai jugak tu....hehe

hoyahadis said...

teringin jugak nak jadi hebat macam mereka..he..he..

APi said...

sebab ni ke blog kau nak kene delete tuh..
kehkehkeh..

kau pun da boleh tukar dot com pas ni..
kompom lagi hot..

Umar Faruq said...

blog aku mane?? haahaha