Tuesday, April 19, 2011

Kalau Dah Dinner Macam Ni Lah Jadinya

Lama dah aku tak rasakan dinner macam ni..seronok beb..bukan apa..bila masa dinner..masing2 punya dress up memang meletup lah..kalah dah artis " red carpet "..aku suka tengok..masing hensem dan cantik..yela bukan selalu macam ni..setahun sekali je..yang aku peliknya..perkara yang utama masa dinner ni..ialah BERGAMBAR..hehe..makan tuh boleh kira perkara kedua lah..

Aku pun tak nak mengalah..harus bergambar..eh bukan harus..wajib2..hehe..yelah bila lagi aku nak tangkap gambar pakai blazer kan..nak tengok gambar..layan di bawah..mana tahu korang nak pilih calon suami ke isteri..haha..gurau je..


Gambar kelas aku..


Yeah..aku menang hamper..memang luck dinner aku kali ni


Muka keletihan selepas dinner..


Gadis2 semasa..pilih2..hehe


Jejaka terhangat..haha


Bersama " Hattan "..hehe


Yeah ini adalah KING OF THE NIGHT..steady lah

Tema untuk dinner ni ialah Phantom of Opera..huhu..aku pakai spec je..tak ikut tema..langgor je..huhu..setel

mood:MU harus menang

12 comments:

Jebat said...

nape semua pic blur aje ni?

Jebat said...

kenapa semua pics blur ajer?

ain revival said...

xsuka before p dinner...
jenuh nak cari baju..
4 bijik mall pusing..
last2 pkai bju sedia ade..
T__T

::FAIZ FARISH:: said...

wah semua bergaya sakan....

azalia hjsalleh said...

perghhhhh bestlah dinner mcm nie

Edy Fee said...

class giler dinner!
smart pic also

AISYA humaira said...

wahwahhhh sume bergaya sakan!

Irma A.Wahid said...

saya pun bru je lepas dinner ritu..

http://irm4blues.blogspot.com/2011/04/gathering-dinner-grafik-uitm-shah-alam.html

Azi Huhu said...

Bestnya dapat pg dinner

Sunah Mohammad said...

NAK GAMBAR MAKANAN!!!!!!!!! HAHAHA!

~...AmALinA....~ said...

wahh bestnye.. ina ari tu tem 60an.. adess jenuh cari baju..muahahaha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

amboi...sakan bila dinner ye..sis pun suka.zaman2 dulu mmg syok bila dinner.terkenang lak