Wednesday, April 20, 2011

Mudahnya Hapuskan Malware


Akhirnya..aku berjaya menghapuskan MALWARE..selama ni ramai je orang merungut dekat blog aku..asal masuk je ada MALWARE..adeh..aku pening jugak pikirkan masalah ni..tapi tadi seorang blogger telah menyelamatkan hidup blog aku..syukur..memang problem sangat kalau blog kita ada MALWARE..orang kata tengah syok2 baca..terbantut terus kalau keluar MALWARE..

Apa2 pun aku nak ucapkan terima kasih kepada Dauspozi..kerana berjaya menyelasaikan MALWARE di blog aku..so, lepas ni tak perlu risau lagi lah..so kepada yang kerap masuk ke blog aku..jangan ragu2 lagi..semua masalah telah selesai..aku harapkan korang hati2 lah dengan MALWARE ni ok!!

Kesan2 Malware

Kelajuan komputer semakin berkurangan
Kerosakan komputer windows

Untuk maklumat lanjut..korang boleh layari di sini

mood: study


23 comments:

Rozuan Ismail said...

perasan jugak masa masuk blog ni dulu,tibe keluar malware.takut jugak nak masuk,manalah tahu ada virus.Baguslah kalau sume dah settle

Admiral Hafiz said...

harap2 la blog aku x kena malware ni
aminn

Entry Terkini: Aksi Panas Blogger Mendapat Bantahan di Facebook!

Izamir Ridzwan said...

IR tak pernah rasa msuk blog SR ade malware pon.. huhu pelik

efa said...

waah2 dah berjaya musnahkan malware yeah hehe

Woofer Storm said...

katakan tidak pada malware,,hehee

Woofer Storm said...

katakan tidak pada malware,,hehee

Woofer Storm said...

katakan tidak pada malware,,hehee

Woofer Storm said...

katakan tidak pada malware,,hehee

ayie said...

apa punca malware ekk??

~marlia maya~ said...

akhirnya boleh baca entry tanpa MALWARE :)

alyana hamdan said...

masa dolu2 yana masuk cm xd jek malware tu...sama jek..
=)
tapi okey lah bnde tu dah hilang..hehe..

Farahanis Waheda said...

yes yes say no to malware ! lepas ni leh selalu stalk blog die hehe :P

Faten Rosli said...

kena malware?..takutnya..

p/s:all d'best 4 ur exm 2..

Dauspozi said...

Assalamualaikum bro...
hahaha... bapak gedabak my name terpampang kat blog ni... btw, welcome bro... Baguslah kalau malware dah berambus.. ekekeke.. senang hati kan... =)

chummy cliche said...

nak tahu kena malware camne.. n cr atasinya?

MiSzy DiaN said...

finally~ dah settle semua? hehehe..

KAMIHIDUP said...

tahniah. :)

UNA budak BAEQ said...

ada org cakap buang je bloglist yang ada sbb hari tu tengok dekat yg malware tu muncul tiba2 ada tulis nama blog yg kena malware tuh . tp ntahlah syukur tak penah kena .heheh

cira nd said...

wahhhh best2.....dah tak ade malware boleh la lepak2 kat blog SR selalu....blog besttt !!

::FAIZ FARISH:: said...

i hope my blog takde malware

Putri Malu @ ima salsuzaima said...

haha..tul tu..hari2 masuk blog ko ada je malware.. sekarang dah xde dah..hehe

SANDRA AZWAN said...

Salam Syafiq! Thanks dude!;-)

mia.lia said...

hoyeahh..xde malware sudah !
mmg rimas kalau kluar notis malware '-,-