Wednesday, March 16, 2011

Saya Suka Hijau


Bagi aku warna hijau merupakan lambang kepada alam sekitar..mentang-mentanglah aku ni amik environment kan..so, jiwa aku adalah jugak terarah ke arahnya..haha..go go environment!!..stop it..aku dah melalut sekejap..ok..nampak tak..header di atas..malam2 macam ni ..kerja aku memang review blog orang je..yang dah tersenarai dalam bloglist aku..haha baik kan aku..mood: perasan jap..hoho..

Jadi janganlah malu2 nak pergi ke blog Diya Edhayaa..yang pasti majoriti blognya bewarna hijau..memang betul2 addict ni..haha..takpe2 layankan..masing2 mempunyai citarasa tersendiri..yeah..chow..

NEVER SAY NEVER..peace!!

8 comments:

SiS NaD said...

SaYeR SuKeR 'GOTHiC'!~ (^_____^)V

KAMIHIDUP said...

KAMI bila lagi???

topimagine said...

hhihi.. Sebok la KAMI ni.. blog TOPIMAGINE bile lak.. hahaha :)

Nur Liyana said...

hijau itu menenangkan!!!kan?

Afzan Rahman said...

wahhh, rajennyer dy update...
and promot belog org...
hee :D

hi, sy follower awk yg agak baru...
bru nk wat kajian tentang perempuan atau lelaki yg lebih rajen update belog... nmpaknye sangkaan sy tersilap bile tengok awk sangat rajen update belog...

teruskan bebelog ye... peace no war ^^,

miss'ENH said...

huhu..samelah dgn Diya,,suke hijau..sejak kecik lagi..

si ngokngek said...

eiyyy, katak...tolong arrr..geli arrr......errrrrrrrrrrr....

Diya Edhayaa said...

ptot laa pelik tgk ramai smcm je view blog.. upenye SR review blog sy.. haha..

trimas berjute3 lemon ae... :)
jasamu dikenang..