Wednesday, March 16, 2011

Aku Takut Menjadi Popular Seperti Zack Zuhairi

Hello! Hello ! ada orang tak..hehe..ada kot..harap korang semua sudah makan ok..aku nak belanja korang semua tapi jauh lah..hehe..ye2 je aku ni kan..duit pun pinjam kerajaan je..nak belanja korang..silap2 ari aku makan pasir lah..huhu..ok straight forward to the point..impian aku untuk menjadi seorang blogger bukan lah untuk popular..tetapi aku pelik..semenjak aku ada blog ni..semua orang cakap aku popular..euww..popular ke..haha..haish keluar dah bahasa comel..itu bukan lah seperti yang aku harapkan..aku cuma harapkan aku boleh berkongsi apa yang aku rasa selama ni bersama dengan korang semua..itu lah yang aku impikan je..orang dapat menerima apa yang aku cuba sampaikan melalui blog..

Ok seperti Zack Zuhairi..siapa je yang tak kenal kan..kebanyakkan blogger pasti kenal siapa dia..blog dia memang tak boring lah kalau baca..ada je adengan-adengan lawak yang diselitkan..tapi bukan lah aku nak cerita biodatanya..korang boleh tengok sendirilah..klik je nama dia..korang ingat best ke jadi popular ni..bukan senang lol..bila kita popular ada je orang cakap belakang kan..lagi2 bila dah popular ni..mata2 orang tak kan terlepas pandang dari kita..

Contohnya kita dah jadi orang popular..kecik punya salah pun..sah2 satu dunia tahu..mulut orang kan..mana nak cukup tangan kita nak tutup..nak bayar duit?? kaya sangat ke?? yang pasti cerita tu tersebar di mana-mana pun..manusia kan..tak pernah puas lagi-lagi kalau menjatuhkan nama orang..pergh panjang lebar pulak aku taip ni..nak fight2 dengan si Zack dah..haha..cukup2..aku kalau boleh biarlah aku bersederhana..itu adalah lebih baik..chow

Mood: Test Mandarin

NEVER SAY NEVER..peace!!

16 comments:

::NelyLeyana:: said...

releks2 sudah...

:)

momochan said...

kalaulah one day tibe2 je famous amos..jgn lupa org2 yg kt bawah ni yek..HEHEHe

nazirulhazwan~ said...

ko tak takot jadi cm aku ker syafiq??haha

KAMIHIDUP said...

ko kira popular, haaaa, sape xkenal ko. :)

yuyu lar said...

haha...sr memang popular la...artis neh..nak sign nak sign..hehe

Penggali (OM) said...

kenal zack! hoho, xpe2, nnti lame2 jadi popular jgk, hohoho

akmalhilmi said...

jadi mcm aku je
huhu

iszieylyanziy said...

auch,,artis!!! nak sign,,hahaha

yayang said...

xmustahil nak jadi cam orang2 gituh..janji usaha maw lebeyh....

zikeryhassan said...

nak signnnnnnnnnn!

ueya megami said...

awak.bukan zack ZUHAIRI la.tp zack ZUKHAIRI.hehehe takpe2 tak sengaje kan.alah best ape jd popular nnti keluar mane2 org nak tgkp gmbr dgn kite haha =p

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

Dalam diam , awak pon da popular sebenarnya...:)

Rozuan Ismail said...

kadang2 kita belum bersedia nak jadi seorang yg popular..x sangka kan dunia blog ni dh mcm dunia hiburan..terkenal dan famous

Ujang9897 said...

poyo gila naz....!!


kau jadi jer mcm zack zuhairi..kasi naz jeles..=)

::FAIZ FARISH:: said...

1st time jenguk blog dia... hehehe sian aku...

Qaseh dalia adelia said...

ye ar tu nyah ..hik2