Friday, March 11, 2011

Love Around Me

[ifah.jpg]



Selamat malam to all of you..haha..pergh macam tak percaya je aku speaking ni..okeh..let me guess..who this person in that picture..hehe..okeh inilah orang yang telah menyertai bloglist aku sejak sekian lama..huhu..dulu aku ada janjikan untuk mempromosikan blog-blog mereka..jadi aku memakbulkan pada pagi ini..hehe..jangan mara haa..sori lewat di ataskan sebab-sebab tertentu..tajuk entri seperti aku telah jatuh cinta..hehe..memang aku telah jatuh cinta pun dengan seseorang..huhu..nak tahu siapa..hehe..rahsia..jeng-jeng..tunggu aku hantar kad je nanti..okeh aku tahu bab-bab promosi ni memang ramai blogger telah lakukan..ini merupakan perkara yang baik..tak salah pun kita tolong menolong..dapat pahala tau..hehe..

Mari kita lihat siapakah gerangan gadis ini..


NEVER SAY NEVER..peace!!

9 comments:

APi said...

pergh pergh..
aku tunggu giliran ni cho..
keh keh keh..

Amira Anorah said...

who this person in that picture ----------------->
who is the person on that picture
.. i think this one sounds better..
LOL

eh, bloglist bukak lagi tak?hahah
nak joing..:P :P :P

Cik Ila said...

phewitt..hahaha

~eZmALiZa~ said...

ehem3...awek cun je ke selected??hehehe..

#hyeSR

iffah imani said...

thank a lot for your kindness..syafiq..i appreciate it..Most people are reluctant to support the project proposed by a person but i belive ur not dat types.Thank you...


jemput datang my blog ya...

eNa mueSyuk said...

ahaaa``
nak jugak hieeee_
ter ofer drie larh plak~

efa said...

fuyo0..cunnya dya tu eceh :) tudia sudah jatuh cinta tu psstt dgn spa tu nk taw nak taw kehkeh :) menunggu kad jemputan ngee :D

Redbloodsnow said...

eeee lawa lah dia. suka style die bershawl :)

sYafIk-wAy said...

wah ad calon dah ye..hehe