Saturday, March 12, 2011

Wewitt!! Aku Dah Ada Banner


Hoho..akhirnya keghairahan aku untuk mencipta banner telah berhasil..banner aku biasa-biasa je pun..tak sehebat seperti orang lain..kepada yang berminat..boleh copy dan paste link yang terdapat di sebelah kanan korang..sebelum ni aku hanya tengok je..jadi dengan keazaman yang tinggi..aku lantas capai mybannermaker.com..haha..ayat aku agak poyo di situ..kepada yang ingin membuat banner seperti aku..boleh layari laman web seperti yang tertera di atas..korang boleh buat banner mengikut kreativiti masing-masing..senang je pun buat dia..tak ambil masa yang lama..kenyit mata je dah siap..hehe..apa-apa pun layankan..

Mood: Tahan Sejuk

NEVER SAY NEVER..peace!!


15 comments:

Amirah Wajihah said...

hAhahaha
owg pon na wt la...

Hanim Mahali said...

bagunya dia dah de banner.... satu langkah ke hadapan... ^__^

Qaseh dalia adelia said...

dah lame godek2 nak buat banner tp xlawa haha hampeh

aslann said...

wiwittt~ dah ade banner. Tahniah maju setapak ke hadapan. (^^,)

mahirahnazlim said...

SR taknak kalah ade banner sndri dah . haha :)

diana said...

akak dok kenyit 4x dah ni..
tak siap2 pun..:p

Rozuan Ismail said...

hoho..satu tapak kehadapan..nice banner!!

ecah said...

banner abg hot..heheh..

Amna.Qadeeja said...

wahh,da ade banner ! cun2 heee
huhu teringin jgk nk wt tp xtao ble

yna fazlyna said...

huhu..dah ade banner..

http://ceritacintayna.blogspot.com/2011/03/myung-dae-blog.html

dyra said...

nak try jugak la :)

Redbloodsnow said...

wahhh dh ade banner ek. blog aku lom lg berbanner...hehe

Woofer Storm said...

nak buat banner gak la,tpi tak reti der..heheeee

emieysandra said...

weewiit!
;)

Taufiq Tiramisu said...

nice one bro.. ;)