Sunday, March 6, 2011

Ke Arah 2000 Followers

Dalam sedar tak sedar..aku duduk gosok-gosok mata ni..terkejut sekejap aku..tengok-tengok followers sudah mahu ke angka 2000 orang..adakah ini benar??


Lihatlah angkanya..sebenarnya angka tidak memainkan peranan pun..yang lebih penting adalah hati seseorang yang ikhlas untuk singgah di blog kita..dalam dunia blogging ini memang tiada paksaan..ia mengikut kerelaan hati blogger tersebut..jadi jangan paksa memaksa okies..kita berblogging untuk suka-suka..mengisi masa lapang dan sewaktu dengannya..

Sebelum itu..aku berasa sedih sangat disebabkan waktu berblogging aku tidak sekencang dulu..dahulunya aku boleh je terjah ke sana ke mari..sekarang ni masa begitu lah amat terhad..kesian dekat korang semua kan..huhu..tak pe aku akan cuba jugak luangkan masa yang telah komen dan tinggalkan jejak di shoutbox..aku tak kan menghampakan korang semua..chow..

mood: pergi kelas

NEVER SAY NEVER..peace!!

20 comments:

fyna said...

anda hebat!!~

Biey said...

tahniah.. buat parti besar besarn bila dah capai nanti..hihi..

Hanim Mahali said...

Tahniah!!!

miss aisya said...

nanti kalau dah cukup 2000, boleh lah buat GA kan?? hehee...

topimagine said...

sifu aku semakin hebat... rasenye xterkejar ak.. hahaha

efa said...

fuy0o..dah nk dekat 2000 tu caya la shafiq...teruskan berblogging dgn kencang eceh hoho smpt lg tu buat entry sblm pergi kelas yehaak caya la

whitecappuccino said...

ramainya!! tahniah!

sab said...

huhu. untung la. :)

Ujang9897 said...

caiyok2.....!!!!!!

cikgu isza said...

jangan sedih2..
muka mesti senyum juga..
:D

asfz lily said...

wow!! 2000...
taniah :)
ramainya follower dye..

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

bagus..
pasni wat bzznis jual folower..
ekk ade tak bznis ni??

::NelyLeyana:: said...

tahniah!

Redbloodsnow said...

wahhh hebat! sama lah kita ke arah 2000 followers ^_^

♥yaya budak suka embun♥ said...

best2 :p

Amanina Sofea said...

thniah fiq..
rmai pminat nie...

tia said...

dah femes nnt jgn lupe aku woi! hikhik!

TAYAR PANCIT said...

hai awak :) saye da follow awak :) follo me back @ http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/2011-fia-formula-one-world-championship.html

Encik Psychopath said...

ikhlas ke tak ? jujur.

Aiydalela said...

tahniah :)

*maju ke depan yok