Sunday, March 6, 2011

Aku Tak Pernah Impikan Kehidupan Seperti Ini

Assalamualaikum semua..mari kita ceriakan hujung minggu kita dengan senyuman..yeah..tak mahu bersedih ye..kita perlu senyum walaupun adakalanya hati kita tidak tenang..biarlah ia tidak tenang di dalam tetapi luarannya haruslah ceria ok..Sebelum aku mempunyai blog..aku hanya seorang manusia seperi orang lain..hanya mengadap buku dan kerja-kerja yang diberikan oleh lecture..(agak skema ayat aku di sini)..haha

Ok aku teruskan lagi..setelah terciptanya blog aku pada November 2010..aku mula aktif berblogging sehingga aku lupakan makan minum disebabkan keasyikan berblogging..aku tidak tipu..perasaan aku begitu membuak-buak dengan blog..bangun tidur dengan blog..lepas mandi mengadap blog..aku berasa teruja di saat aku mempunyai blog..siang malam aku tidak pernah lekang dengan blog..

Setelah melalui dunia blog dalam beberapa bulan..aku terharu disebabkan blog aku boleh diterima masyarakat..tidak kira tua atau pun muda..kepada followers, silent readers dan seantero dengannya..aku mengucapkan terima kasih di atas sokongan korang semua..aku tidak lah femes dan glamour seperti yang disangka..aku hanya manusia yang serba kekurangan..tidak pernah aku jangka kan..dengan berblogging..aku dikenali ramai..tapi itu bukan lah yang aku pinta selama ini..bila orang melawat blog kita..aku sudah merasakan cukup dihargai..

Jadi aku akan teruskan berblogging dengan sokongan anda semua..chow

NEVER SAY NEVER..peace!!

12 comments:

IftiMonstaa said...

hye glemer

Encik Psychopath said...

dikenali ramai ?

yna fazlyna said...

ok lah tu...boleh diet ckit. mase pun tak terbuang dengan mlepak.

cik nurussalwa said...

yep. teruskan berblogging..
majulah blogger malaysia untuk negara..
:)

Biela Yusoff.. said...

emm..insyaAllh...biela pon smam cm SR gak..bru agkn ngn belog nie..huhu...

iniialahaku said...

dah ilang dah malware...goodddd...

Ujang9897 said...

wei...aku tak sokong kau pun la..

benti blog cpt..hahahahah

::FAIZ FARISH:: said...

dgn berblog jugak, blh dpt kawan

efa said...

hehehe yehaak ni2 blogger femes ni tak nk ngaku kehkeh :D happy2 berblogging huhu efa menyokong selalu hoho

ueya megami said...

awak hebat kot SR.baru je bape bulan awk buat blog dah beribu riban follower awk.jeles taw ngan awk =p

Lizzie Yasmin said...

pergh biar benar bro.. 1st time aku dtg sini... serious?? start on nov?? caya lar bro...

Redbloodsnow said...

best kan bile penulisan kta di baca suma org :) terus lah pemangkin semangat blogging kta kan kan :P