Friday, March 4, 2011

Malware Menyebabkan Aku Mahu Berhenti Blog

Aku sakit hati betul bila malware ni datang menyerang..menyebabkan mood untuk berblogging terus hilang..aku yakin pasti ramai yang telah terkena dengan amukan " MALWARE YANG TIDAK BERGUNA "..menyebabkan ramai blogger rasa gerun untuk melawat ke blog kita..Aduh ni kali kedua aku terkena jangkitan " MALWARE "..harap-harap kepada pakar blogger boleh membantu aku menyelesaikan masalah ini..dulu FAIZAL FREDLEY telah ajar aku cara membuang " MALWARE " ini dengan unfollow blog yang menjadi punca kepada " MALWARE " kita..tapi sekarang lain pulak jadinya..aku tak follow pun blog ni..so, aku poning sangat bagaimana harus aku selesaikan kemelut ini..haha..tolong ye kawan-kawan..aku sayang dunia blogging..

NEVER SAY NEVER..peace!!

18 comments:

Woofer Storm said...

sy pun tak reti der nak tlg cmna,ilmu it ni terlalu kurang la..hehee

Encik Blogger said...

mmg geng.. sakit hati bile jadi cmtu.. kene aritu.. erghh.. geram kjp

iqbalhakimi said...

huhu..aku pun tak tahu sgt nak tolong..syukur blog aku masih bersih..

KAMIHIDUP said...

buang je, hahahaha. :)

::FAIZ FARISH:: said...

tak reti la bro...

yna fazlyna said...

malware tu ape??

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

Malware jadi musuh ketat blogger ! huhu~

zikeryhassan said...

setakat ni aku tak pernah kena lagi. Alhamdulillah :)

SyedGraphiX said...

aaaaa... malware2.. tau x pe..
adess

sicomot-comel said...

erk..

tataw la pulak nak tolong camner..huk3

faradeeba said...

*mengikut 1 entri psl malware yg aku pnh bace* cube try download malwarebytes.
aku mmg dh download n stkt nih tkde la pulak serangan2 makhluk asing malware nih terhadap blog aku.
later, tk tahu lah plak kan.

Puteri Iqa Izyan said...

fuhh.sme lah...

Nur Afiqka said...

2la kn...pnh gak jmp blog yg de malware ni..tp cm ne nak tau blog kite de malware ke x???
ape yg menyebabkan virus malware ni de kt blog??

Ariz Abdullah said...

waaa kalau ini mcam memang patahkan semangat untuk menulis..

efa said...

erk setkt ni tak da la malware lg moga2 tak da la...adess pening la kalau ada malware2 ni,hurm tak taw la nk buat mcm na huhu

Qaseh dalia adelia said...

waaa de malware ... lariii lariii

emieysandra said...

alhmdulillah, xpnah kne malware ag..jgn r, cri solution, berblogging skmo ok..;)

cunndaa said...

samala....saya selalu kena malware...aduh...rasa frust sekejap, tp sambung balik bw lepas pada tu...hehehee