Friday, February 11, 2011

Kebetulan Mini Gathering Di Bukit Bintang Bersama 1tube.my


4 jejaka howt ke seksi??haha

Antaranya Aku@SR, Akmalhilmi, Andyhowtt, Kyerull Fresco


Tidak ketinggalan juga sempat berposing di tengah-tengah jalan Bukit Bintang

Mereka adalah Tia, Mia, Yuyu Lar dan DDfabolous..bukan fabolous cat ok??:)

And the last one..bergambar di A@W di Bukit Bintang

Mereka yang sporting adalah Andyhowtt, Akmalhilmi, Tia, Nisa Kay, Darkbatman dan Aku@SR..sebelah Darkbatman tuh..fight-fight tak badan..haha

Sebenarnya masa ni aku dan Nisa Kay terlewat sampai..disebabkan itu..aku tak shoot pun dengan 1tube.my..aku hanya bergambar bersama mereka..mereka memang tidak lokek dari segi ilmu dan jugak peramah..kepada mereka yang belum mendaftar dengan 1tube.my..silalah daftar..ianya lebih kurang macam youtube..tetapi ini adalah produk keluaran Malaysia..aku dengan bangganya lebih mengutamakan produk Malaysia..ye kan??ayuh!!Walaupun masa amat terhad..tetapi banyak info yang bermakna aku dapat..

NEVER SAY NEVER..peace!!

23 comments:

yuyu lar said...

tak sempat ambil gambar ngan korang.aku tak bawak kamera memang la tak sempat.batri hp pulak mati,.adooyaiii...

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

ehhehehe
sukaaa :D

ecah said...

pergh..gathering manjang ko ni..

alexa yussida said...

haish..aku rasa aku x ptt bce post ni...(jeles tgk org gathering actlly):p

akmalhilmi said...

aku seksi
tak hot
tapi ensem mcm kyrol
tak macho mcm ko
hahaha :)

yna fazlyna said...

bestnye mini gath lagi..

saya syamimi said...

syamimi tgk dr jauhhh saja kome shooting2 heheheh..lawak2

MAKCEK bukan NENEK said...

pergh dd fabulous sangat .
hahaha

*mentang ah ramai bloggers kat kl .korang asyik gather2 je eh . hee

dD Fabulous | sitekateki said...

lepas nie kita buat 'mini konsert' plak...betul x kyerull?

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

mini gathering;) lebh sempoii kan?

tia said...

sume byk muloott! xbenti ckp!!

hamzah ian said...

bile nk upload video ni????? huhu

hamzah ian said...

bile nk upload video ni????? huhu

za petrelli said...

macam best jerk tgk... sakan korang. heheh

SyahmiFikri said...

wah2..

sah2 best kannn..

Hanim Mahali said...

Wah,jelesnya.... T_T

EZATUL HANI said...

nice gathering
coolnya if dapek join
^^,

SyedGraphiX said...

x nak tgk lama2... jeles! hahaha

Syafiq Rosli said...

yuyular..haha dah tuh bwak ape je..

nisa..me too..sangat suka..:)

ecah..haha well..ala ms terluang je aku pergi..:)

alexa..dah terkomen pun kan..hehe

akmal..haha ayat cnnt go

syamimi..yeke..kenapa xjoin skali..

makcek bukan nenek..hehe awak anjurkan lah dekat tmpat awak..

dd..haha pun boleh

yna..huhu kebetulan je..nt leh la join..:)

fifiey..yeah tol tuh..:)

tia..haha kau lah

hamzah ian..haha aku xmsuk lah der

za..hehe nt join lah

syahmi..hehe not bad lah

hanim..hehe join lah nt

ezatul..nt join lah..hehe

syedgraphix..haha xperlu lah

efa said...

rajin sungguh pi gathering ni erk..mini la dll..caya la..best kan huhu

Edy Fee said...

syioook giler

Qaseh dalia adelia said...

macam artis dah pokcik ni..salam maulidur rasul

.::: Princess MOMOY :::. said...

kalian memang hot
1 malaysia aka fb malaysia
vlog aka utube malaysia
Peristiwa itu masih menhantui diriku...
100 kerja kosong kerajaan sepanjang 2011