Saturday, February 12, 2011

Gathering Melaka Hambar Ke?


Assalamualaikum..adakah aku GILA GATHERING??..di mana ada gathering, di situ ada aku..haha itu adalah tidak sama sekali..ini pun kebetulan aku balik ke Melaka disebabkan my friend mahu berkahwin..so, orang kata..sambil menyelam minum air..maka aku terjebaklah ke GATHERING MELAKA yang di anjurkan intan nurul fateha..memang terbaik jugak lah..penyertaannya tidak kurang hebatnya..alahai menggeletar badan aku semalam masa perkenalkan diri..yelah mana lah aku kenal siapa-siapa..kalau kenal pun hanya beberapa orang je..jangan terpedaya dengan tajuk ok..memang tidak hambar la..hehe..ok mari kita lihat gambar-gambar:



Team Sahabat Blogger yang menyertai gathering di Melaka


Erk?? kenapalah muka aku macam tuh..haha..masih sempat bergambar walaupun mesin boling dah meronta-ronta bila nak baling bola ni..hehe


Tuh dia..aku bersama Hizami@Budak Lelaki Sebelah Pintu, Daniel adie dan Hafiz..lama dah tidak berjumpa mereka semua..Hizami dan Daniel Adie adalah ex schoolmate aku semasa di sekolah menengah..


Inilah kemeriahan yang dapat dirasakan..haha aku tak nampak dah..


Bersama adik hingusan aku..haha..Amirah Bazilah


Berseluar pink adalah Intan nurul fateha dan Emieysandra


Kepada yang menganjurkan gathering..jangan segan-segan nak ajak aku ye..hehe..kepada yang aku tak sebut jangan lah berkecik hati..kamu semua masih sahabat aku..


NEVER SAY NEVER..peace!!

51 comments:

eqbalzack said...

ramai juga yg datang, meriah juga tu syafiq...

SyedGraphiX said...

hahaha. ingatkan hambar btul tadi XD

DanieL AdiE said...

MERIAH!

Syafiq Rosli said...

bro eq..tuh la 60 participants kot..huhu

syedgraphix..hehe xde lah meriah kot..

akmalhilmi said...

klo thu ikot ko
ah meriah kot
hahaha

Syafiq Rosli said...

daniel..haha tuh lah

akmal..haha ko xckp der..ade orang nk jmpa ko kot..

y u y u Z u l a i k h a said...

TAKDE SAPE AJAK YUYU T_T

TOUCHINNNG ARR!

eT said...

me xpenah lg join gathering blogger...huhu

rohayatie nordin said...

baru juin jd blogger...rase nk g gathering awal sgt lg~~doakn kami si budak bru bljar nie~~~

Syafiq Rosli said...

yuyu..xckp..huhu

et..nxt time join lah..:)

mahirahnazlim said...

aku dengki ;) haha well , tak hambar pong , happening giler !

Syafiq Rosli said...

mahirah..haha tau xpe..:)

yna fazlyna said...

sedih2 tak pat join..mula2 ingatkan gath ni buat hari ahad..pah tu zureen bagi tau hari sabtu. dah terlepas..bila tanya ade sape2 nak bawak yna sume tak nak..sedih2...

mesmerising_wan said...

sdeynye x dpt lame2~ singgah tunjuk muke jew.. hu

bun said...

huhuu

nak join

da siap pakai baju pink taw

tapi abah tarak kasi

nak nangis aje

waaaa

Lelaki Ini said...

wah
cambesh jewk!

iniialahaku said...

siap da banner lagi..gla ah...tpi kan korang ni..tima aku balik dari satu2 tempat tu...situlah korang nk buat gath pon...haish..

..hizamirahim.. said...

yay!
syok la jugak gathering kali ni.
;)

bantalbucuk said...

bila la boleh dapat join gathering ni..jeles..huhu

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

enjoyed..:) just like another gathering jugak!!!

liyanaziz said...

wahhhh! tajuk x leh blah.. hahahah.. rajin betul join kan, so far yana x berkesempatan lagi.. =)

♥CERITA.JIWA.ADLIA♥ said...

meriah lah jugak..! tp x puas hati ngn SR sbb lia kalah boling dgn die..hehehe

Aiydalela said...

meriahnye. siap ada banner lagi tu :)

Amna.Qadeeja said...

huhu blom penah join mane2 gathering setakat nih :(

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

best2..

*p/s jawap soalan me kat entry boleh?
hahah http://amirazoe155.blogspot.com/2011/02/bloggers-gathering-melaka-2011.html

Awatif Azizi said...

bestnyer...

xmo wt kat kl kew???hihi..

Ery Farieha said...

not bad. ramai kata meriah. agak jeles.

misz FaTiN said...

best la jgk..
yg xbestnye,, fatin xpat adiah..huhu..;p

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

mane pic ngan sis? hehe~ email-email =)

pu3khaleeda said...

cam best jew

Gula-gula hati said...

haaa .
betol la u ni syafiq rosli . huhu .
ingat nak tegur, tapi malu . huhu

mera zati M.z said...

yeahhhhh aku malas nak update entry lagi.. -.- tp seyes ko menggeletar gila, tulih name pun herot berot.. hahaha XD

Encik Psychopath said...

nice to meet u ;)

YanaMIB said...

siap ada banner..terbaek ah ^_^

zarifahmr said...

anda orang kedua saya cam selepas daniel adie ;)

darkbatman said...

waahhh.. ramai awek cun 2 bro..jeles3..ahaha

::FAIZ FARISH:: said...

wah bestnya korang

efa said...

fuyo0..terbaik ni ramai erk yg pergi...rajin pi gathering huhu..siap ada banner lg tu caya la

Nurulbadiah Lai said...

nak pergi jugak...

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

nak wat gather kat ganu lak ar..
ramai tak..
pesal aku tnye kat sini.. hahaha...


wah jeles damm...
wa jeles ni... ramai deh...

nas said...

bukan hambar nih
meriah aje
jeles aku xdpt g
(padahal jauh n xde mase nk g)
hehehhee

latest entri:

tumbuhan yang amat pelik di dunia!

░♥si lampu neon♥░ said...

hye justin bieber =P lolzz

Edy Fee said...

syoknye jd fmes

✿ CikCimi said...

hehe. samapai mengeletar ye. btw nice to meet u ! :)

HonEyBuNNy said...

Gempaq....!!best2...

aliaa farhana said...

blm penah lg join gathering sahabat blogger.....=(

mie said...

macam meriah saja..
eheheee

.::: Princess MOMOY :::. said...

best giler nampak happening jer
haha...
byk awex2 blog la bro
cun cun
Peristiwa itu masih menhantui diriku...
100 kerja kosong kerajaan sepanjang 2011

emieysandra said...

ingt kn betul2 ckp hambar..ehehe.

A'IM said...

camner aku leh terlepas entri ni..wah wah..takder saper kenal hang yer ...ni aku dok melilau mencari...haha.. tapi takper dah jumpa kot...oraite..

BLOG FAKTA: http://kindofsoul.blogspot.com/

Nurul chumel said...

nice to know u even tak sempat bertegur sapa.. :)