Saturday, February 19, 2011

Apabila Blog Aku Di Ceroboh


Assalamuailaikum..aku tidak sangka hanya disebabkan semalam..blog aku telah digodam oleh seseorang..habis semua header dan widget-widget aku berubah..sedih wo..haha identiti yang dulunya berwarna oren..kini warnanya lebih santai serta header yang baru..:) aku sangat kagum kepada beliau..siapalah yang tidak kenal beliau iaitu NISA KAY..sebenarnya aku suka sangat-sangat header baru aku..membuatkan aku lebih semangat untuk berblogging..hehe..kalau mahu header macam aku..jangan segan-segan tanya NISA KAY ok!!

Pada mulanya aku ingat sebagai gurauan apabila si dia ingin membuat header serta renovate blog aku..yelah..si dia pun lebih lama dalam dunia berblogging sedangkan..aku baru 3 bulan lebih dalam dunia blogging..macam langit dan bumi tuh..

Okeh ini gambar eksklusif punya..hehe..
ada gaya model tak..hehe..agak blur-blur sikit lah..sori ye..


Apa-apa pun thank a lot to NISA KAY again..

NEVER SAY NEVER..peace!!

60 comments:

krole said...

wuahhh!!cantek r bro~

SyedGraphiX said...

ecehhh... lawa la blog... ;)

ijam ismail said...

wahhhhhhhhh...da bru...
sgt smart...
=)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

hehe..ingatkan kene godam ngan hacker betul2 rupenye ngan nisa kay je..

nway nice header..

nisa!!nak gakk..haha

iqbalhakimi said...

fuh!..scandal ke tu?..kena terjah nie..haha

btw.imej baru lawa..header mantop =)

fariza zulaika said...

cun habis..
mau jugak..

emieysandra said...

cantik!
;)

ciK fLower meLawEr said...

jengjengjeng :))

FariehanIbrahim [LBC] said...

cunnn! mkin meletop! xD

Nordin said...

syafiq, kirim salam dkt Nisa Kay okey.. ckp dari Burungman Marchello.. hehehe.. bg tau skali aku pun mintak buat header jgk :PP

ishiko said...

wah!! no wonder lawa sgt tu...
*baru 3bln??

mahirahnazlim said...

mak iahh sentuhan Nisa rupanya haha ptt terang tang3 je gmbr SR :) hik3

Lulu Rahman said...

wiewiett. haha

Hishyamuddin said...

mantop..hehe

Muhammad Burn said...

Style yg baru lg.

MAPPIAU said...

wahhh.. berwajah baru.. bestt.. bestt..

-papairfan-

miss aisya said...

wahhh chentek header tu!!

credit to nisa kay! :p

Maly F said...

btol2..cantik header baru nih..nmpak lebih kemas :)

nazirulhazwan~ said...

argh!! tak abes2 ngn nisa kay ko, dem, tak chatek pon header ang tu.hahaha

dyna syamsuri said...

niceee!

sYafIk-wAy said...

amboi , warna coklat . macam nak dkt ngan aku je dah , hahaha

Farahanis Waheda said...

untunglah ~ haha suka jugak (:

Syafiq Rosli said...

@krole

krole thank eh..hehe

Syafiq Rosli said...

@SyedGraphiX

syed..xdelah cntik mn pun..huhu

Syafiq Rosli said...

@♥NuR SyAFiQah♥

hehe thank eh..hehe

Syafiq Rosli said...

@iqbalhakimi

haha jangan nak skandal sgt weh..aha

Syafiq Rosli said...

@fariza zulaika

hee nant mintak la kt nisa..

Syafiq Rosli said...

@emieysandra

thank eh..hehe

Syafiq Rosli said...

@ciK fLower meLawEr

hehe kenapa ye..

Syafiq Rosli said...

@FariehanIbrahim [LBC]

mane ade lah..bese2 e tau..

Syafiq Rosli said...

@Nordin

baik2..nanti aku cakapkan..hehe

Syafiq Rosli said...

@ishiko

mahirah..yep2..hehe..baru lagi ni..:)

Syafiq Rosli said...

@mahirahnazlim

hehe jangan mara eh..

Syafiq Rosli said...

@Lulu Rahman

haish malu ni..hehe

Syafiq Rosli said...

@Hishyamuddin

thank bro..

Syafiq Rosli said...

@Muhammad Burn

yep betul tuh..:)

Syafiq Rosli said...

@MAPPIAU

thank kak..hehe

Syafiq Rosli said...

@miss aisya

hehe tau xpe..kreatif kan..

Syafiq Rosli said...

@nazirulhazwan~

weh jeles ka..haha

Syafiq Rosli said...

@Maly F

thank eh..hehe

Syafiq Rosli said...

@dyna syamsuri

:)

Syafiq Rosli said...

@sYafIk-wAy

ye ke..haha xpelah nm pn lebih kurang..

Syafiq Rosli said...

@Farahanis Waheda

untunglah jugak..hehe

Melati said...

SYafiq, smarrrtt la header!

Happy blogging!!

Entry Melati today yeayy: Jarum peniti atas meja solek lek lek

yad'z said...

wahh.. skandal2.. hehhehe

yad'z said...

wahh.. skandal2.. hehhehe

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

smart2....untung seh~

APi said...

wallaweh..
kachak der..

::NelyLeyana:: said...

smart gak

Azwa Azee said...

sgt cantek..:)

za petrelli said...

belog baru ni lawa.. suruh lah die buat ntok gue satu. keh3

baru 3 bulan dlm dunia blog ke> macam dah lame

kay_are said...

seminggu lebih x datang kot.. tengok2.. len dah blog.. lawa betul bro.. xde pening dah tengok header terang menyala dulu.. huu

mera zati M.z said...

HAHA ayokk fresco jeles abis nih...hauhauhau

Edy Fee said...

sngt cantik header..hehe

Anonymous said...

cntik header mcm nisa kay gak..kirim salam kt die yer..

BLADE EDGE said...

salam...

saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Syafiq Rosli said...

@Melati

hehe thank eh..:)

efa said...

tudia...dah tak kenal dah igt td silap klik link blog ni tp..pergh..efa dtg rumah bru en syafiq waah2 cntik new header terbaik la nisa..

Qaseh dalia adelia said...

ensem !
sebelum ni berbunga2 muahaha

Hanim Mahali said...

opsss,,, skandal kah...??? teeetttt