Sunday, February 20, 2011

Bila Perempuan Berdagu Dua@ Double Chin

Bagi aku apa yang berlaku di dunia ini adalah ketentuan-NYA..seperti mana yang kita lihat sekarang..apa yang dapat aku rasakan..perempuan sukar menerima hakikat apabila berdagu dua atau dalam bahasa omputihnya DOUBLE CHIN..rata-rata wanita yang aku stalker mempunyai DOUBLE CHIN..kenapakah? mungkinkah mereka mengambil kuantiti makan yang banyak atau pun sebaliknya..

Tapi kalau ditegurkan DOUBLE CHIN ni..perempuan paling pantang dengar aku rasa..hehe..silap-silap melenting dia..lepas tuh mulalah.." eh betul ke aku ada DOUBLE CHIN ni? dan macam-macam lagi pertanyaan lah sehingga tak terjawab kata orang..:)senang je cara nak mengelakkannye..chewing gam merupakan satu senaman mulut yang baik..jadi kita boleh aplikasi kan kepada bahagian muka kita yang agak tembam..hehe

Nanti jangan ada pulak mereka membuat pembedahan plastik semata-mata untuk mendapatkan dagu lekuk..pada zaman sekarang..teknologi semakin canggih..apa-apa pun boleh berubah..hmm..sebelum aku melabuhkan tirai..Kita redha apa yang berlaku di dunia ini..adalah kehendakNYA..bersyukur di atas nikmat yang ada..:)

NEVER SAY NEVER..peace!!

27 comments:

adrinaqamarina said...

dagu saya juga lekuk di tengah!

haha.

sokong sangat. perempuan pantang kalau orang tego dagu dye dah double chin~

Amira Anorah said...

saya tak double chin..cume double cheek..HAHA
rajin betol syafiq g skodeng pompan..buta mata tau nanti...

ku izzati said...

semestinye la sensitif..hoho..tapi de bnyak cre untuk kurangkan nye

nana itu sayer!! said...

"never say never"

u just say it twice!
hahaa!!
me dable chin also~
dulu single chin~
skang chin da kawen~
layan jew~
hahaa!

Cik Ila said...

tu xpe lg.ni cik ila jumpa org yg dia amek pencil,tanda kat dagu,nak bg nmpk double chin mcm ct nurhaliza.hahahaha

Syaira Kayy said...

kena try buat tri-chin la pulak. haha triple . huhu menakutkan

AMMAR YASIR said...

Ramai perempuan sekarang ni rela buat pembedahan untuk cantik.. entah apa-apa

Cikin said...

hahaha . dabel chin . sy pon ada . susa woo nak dpt dabel chin . memerlukan usaha yg keras dan jitu . hehe (:

~Kirin Selama Perak~ said...

double chain itu chubby..
chubby itu comey.
:)

misz sheyla said...

huaaaaa...mau x ngamuk kate double chin...huahuahuahua

Syed Hilmi Syed Yahya said...

perengan terakhir 2 betul..apa-apa pown kite kene bershukur dengn nikmat yg tuhan berikan kpd kite...follow... =)

pearl jade said...

thanx dik non 4 d tips..akk xde double chin tp muka tembam sket skrg..
ok t akk kunyah chewing gum..mengkoittt!!!!!!

::FAIZ FARISH:: said...

Suka dagu Tok Ti... Nice je...

APi said...

menurut kajian, chewing gum juga dapat membantu menghilangkan stress..^^v

Applepinkcomeyy said...

chewing gum ? boleh ke ? haha, muke saya agak tembam jugak, hehe :D

Wahida Nasution Thakhrim said...

betul tu.. kunyah chewing gum untuk senaman muka.. ada juga petua urut leher menghala ke atas lepas mandi untuk kurangkan double chin..

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

dagu lekuk??
erkk perli aku ke SR?

alinac lover said...

hahahah org ok jerk :P

Farhana Sahri said...

aish...kunyh cinggam ley xde dagu lapis ke..hehee

efa said...

berdagu dua hurm..entah la mengapa mcm tu manusia biasa la tak lekang dri buat silap tp agak pelik disitu =) senaman chewing gam?hikhik kelakar plak..

Rozuan Ismail said...

kita tukar nama yang sopan sikit..perempuan dagu berganda dua..ok x?

Lulu Rahman said...

alhamdulillah takde :D

alyaaboolat said...

kite pon ade double chin..x heran la..eheee

Ujang9897 said...

menatang apa tu wei

Qaseh dalia adelia said...

owh nasib baik xde double chin chin hehe ... emmm bese org yg kuat makan kot ek..tp comel je ...
suka tengok dagu terbelah ..menarek..

sicomot-comel said...

double chinta..
haha..

nafsu makan kuat sangat,,sbb tu lah dagu double..huhu

tp mst la pmpn pantang betul law org cakap dia gemuk walaupun dia tahu dia gemuk...
haha

Nuar El-Ummar said...

aku cm ade gak kot, ~ahaks.. klu lelaki yg double chin npe lak? ngee..