Tuesday, January 18, 2011

Yuyu Zulaikha Dibuli Oleh Aku dan Ben Ashaari

Semalam..aku dan bro Ben telah membuli Yuyu Zulaikha..haha kesian budak kecik yang sorang ni..bro Ben siap ugut dia lagi..kalau Yuyu tak datang gathering 30 hb ni bro Ben nak tutup blog..dengar tuh Yuyu..hehe..datang ye..bukan apa..saja-saja mengenakan si Yuyu ni..siap dengar cerita nak buka kedai dekat Times Square 29hb semata-mata tak sabar nak datang gathering..hehe..syok gila melayan kan Yuyu dan bro Ben dekat facebook ni..yang tak leh tahan..bro Ben suruh aku pujuk Yuyu..haish..tercabar sekejap aku di situ..haha..

Untuk mengetahui kisah selanjutnya..boleh lihat di sini..



Haha..aku telah bergabung dengan bro Ben untuk mengugut Yuyu Zulaikha..



Mangsa di buli..hehe..jangan saman ye..:)

NEVER SAY NEVER.peace!!

18 comments:

Hanim Mahali said...

Yuyu jadik mangsa keadaan... mangasa buli... Kesiannnn...

eddy syrol said...

call teledera :P
tetibe

areteacar said...

cantik betul mata si yuyu :p

Citarasa Rinduan said...

hehehehe....
pandai sungguh su shafiq nie...hehehe
kesian yuyu

Citarasa Rinduan said...

hehehehe....
pandai sungguh su shafiq nie...hehehe
kesian yuyu

Ujang9897 said...

abis la ko kene saman

susu said...

wah mata yuyu ni, i like lah

arep_lockermonth said...

huhu..

Puteri Iqa Izyan said...

huhu.. sian die kne buli. :D

cik bahulu oren said...

yuyu comel...

y u y u Z u l a i k h a said...

sobbb sobbb T_T tolong sayeeee.. saya mangsa buliiii T_T

Syafiq Rosli said...

hanim mahali..hehe ala buli2 mnje je..hehe

eddy..haha aku blum smpi thp mendera la..

arecatar..tuh la..comel kan..:P..nant bangga lak dia..hehe

citarasa rinduan..mana ade sis..sj3 nyakat..hehe

ujang..haha abis lah aku..bankrup bai..

arep..:)

susu..mata dia bolat2..

puteri iqa..hehe biakan dia..

cik bahulu oren..yep mmg comel..

yuyu zulaikha..ahak..dan muke..dtg ye..:)

Cik Embun said...

waaaa~ nak pinjam bijik mata kamu yuyu...

NURUL NADIAH MAMAT said...

kesiannya.......huhu....

Syafiq Rosli said...

cik embun..pnjm je..hehe

nurul nadiah..hehe nak wat cm ne

.::: Princess MOMOY :::. said...

pergghhh....buli orang cun jer

Mereka ini sangat GOJES !
Peristiwa itu masih menhantui diriku...
Nak Lagi Pendrive MURAH ?

Syafiq Rosli said...

princess momoy..mn ade..haha

ria said...

hahahaha.. baik2x jahat.. hehe