Tuesday, January 11, 2011

Saya Pelajar UiTM

Assalamualaikum..minggu ni rasa sibuk gila..nak update pun macam tak sempat..huhu..tapi di kesempatan yang ada..aku masuk segmen yang Azman Roslan @ Founder Blog Pilihan Malaysia anjurkan..kepada pelajar-pelajar universiti awam yang ingin join..klik sini..

Aku sekarang ni belajar di UiTM Puncak Alam..dalam jurusan Ijazah Kesihatan Dan Keselamatan Persekitaran..tahun ni aku berada di semester 6..huhu lagi setahun je nak habis..tak sabar aku nak mendapatkan segulung ijazah..dapat lah aku memberikan kegembiraan kepada keluarga aku..Insyaallah aku akan tunaikan..

Sebelum mari kita tengok gambar rakan-rakan seperjuangan aku..di UiTM..


Agak blur sedikit..huhu..semoga berjaya semua..

NEVER SAY NEVER..peace!!


29 comments:

Nur Mudrikah said...

me too..tak sabar nak grad!

Mr. Swift said...

Huish degree! Power!
Goodluck bro! :o

dyna syamsuri said...

best betol ada meja,
tempat i huh! kusi + meja, bergabubg meletuopzzz!
space nak tulis sikit, huh

Syafiq Rosli said...

nur mudrikah..yeah..hehe

mr swift..uish xdelah..hehe

dyna..hehe oklah jgk..hehe

.::: Princess MOMOY :::. said...

selamat belajar dan good luck kepada toyol nanti yer
haha...
Beza Antara HARIMAU MALAYA Dan HARIMAU MALAYSIA
Boleh ker cara ni naikkan TRAFIK ?

Irma A.Wahid said...

gogogo...hidup student uitm...yeahhhh
mek kos ape?

Syafiq Rosli said...

momoy..haha mn ade toyol

irma..kat atas tuh dah ada..hehe

::astonishing az:: said...

uitm dihatiku...

hantu GiGi said...

salam perkenalan dr uia!!!

nurkaloi said...

owh
gud luck yer
majulah sukan utk negare


wee~~~bile lak kaloi nk smbung degree ni...ermm envy~~~

renang-renang

azie5ouh!8 said...

budak utm datang menjengok!
XD

Hagio Sae said...

dulu org panggil budak itm....sempoi noo...

MAPPIAU said...

oowwhh student lagi yea, blaja rerajin dik :)) hihihi

Syafiq Rosli said...

astonishing az..yeah slalu di hati..hehe

hantu gigi..yeah salam perkenalan

nurkaloi..abis dip smbg lah..hee

azie..thank eh

hagio..ye ke..thank eh

mappiau..ye la sis..hehe

Rozuan Ismail said...

wah!! join gak ke?

nurkaloi said...

dah abess dip pun~~~
heee

efa said...

yeah...stdy lek lok yeah...bestnya

Syafiq Rosli said...

rozuan..yeah

nurkaloi..haha ye ke

efa..okeh..:)

Cik Miera Aziz said...

Wah! Dah nak grad yeee! Bestnyee! :)

Syafiq Rosli said...

cik miera aziz..hehe msti lah..:)

allyza abdullah said...

kat usm cos awk ni kite panggil kpp. kesihatan persekitaran dan pekerjaan huhu just sharing :)

::wan fadhilah:: said...

salam kenal dari ums..

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Atul pun student uitm jgk. Hidup uitm ! :)

Syafiq Rosli said...

allyza..hehe wah ade jgk eh

wan..salam dari uitm..hehe

atul..yeah

rasyaqieera76 said...

salam dari uitm shah alam..
wah,seronoknye nak grad..saye baru part 1..

♥ sALmiE ♥ said...

hye ... sy dari uthm... salam perkenalan.. jom singgah ke blog sy :) dh follow awk :)

cx's said...

jom join bloglist UiTM di Hatiku kat sini ..

bloglist UiTM di Hatiku

Mimi is Miko said...

Boleh tak cerite sikit pasal kos awak? Saya berminat nk taw..

Mimi is Miko said...

Boleh tak cerite sikit pasal kos awak? Saya berminat nk taw..