Monday, January 10, 2011

Aku, Buffered Earning dan Nuffnang

Assalamualaikum..malam ni aku bakal mengumumkan pemenang-pemenang CONTEST AKU DAN KACAMATA..huhu mesti berdebar-debarkan..tapi sebelum itu..aku rasa terharu..kerana lagi sekali aku diberi kepercayaan oleh NUFFNANG..huhu..baikkan NUFFNANG kita ni..aku telah terima BE yang ke 4..syukur..lepaslah nak buat kahwin...hehe..gurau je lah..belum cukup lagi..dah-dah aku tak boleh berangan sangat..apa-apa pun thank to NUFFNANG..tunggu tiket wayang free pulak..hehe..selamat berblogging semua..aku mahu tidur..ngantuk..zzz..

NEVER SAY NEVER..peace!!

12 comments:

MAPPIAU said...

wah 4 BE dah huhuhu, tahniah dik, cepat la nanti dapat kumpul duit kawen macam tuh hikhikhik

.::: Princess MOMOY :::. said...

bolah la banjer momoy mam pizza

Beza Antara HARIMAU MALAYA Dan HARIMAU MALAYSIA
Boleh ker cara ni naikkan TRAFIK ?

Ujang9897 said...

g kawin cepat..hahahaha..

tdo jer kau ek

nora said...

kawin lepas belanje aku makan dulu ek lallala

Wanz Mejuez said...

wahh tahniah broo..!

Klik sini plak:
Apa cadangan n komen anda..
http://ohhmejuez.blogspot.com/2011/01/mesej-dari-facebook-korang-pecaya-kew.html/

Hanim Mahali said...

congratz! cepatlah dapat kawen tu...

tomatokering :) said...

share boleh ? kekeke

Tasha said...

award untuk anda klik sini http://natasha1987.blogspot.com/2011/01/terima-kasih-semua.html

babykristal said...

boleyh share x pasal nuff and be apa semua ni..kurang paham lol

Syafiq Rosli said...

mappiau..ahak kak awal lg lah..:)

princess momoy..jom lah..

ujang..haha aku tggu ko kawen lah..

nora..haha eceh aku jgk kena ke

wan..thank eh..

hanim..uish lmbt lg lor..nnk stdy dlu

tomatokering..bleh2..hehe

babykristal..hehe..nt sy share eh

::Cik Zatie:: said...

best nye dpt BE!

encik syafiq,awk xnk vote utk cik zatie ke? hehe

SAJE-SAJE|SUKE-SUKE

Syafiq Rosli said...

cik zatie..hehe nt ada orang kata bias plak