Wednesday, January 5, 2011

Orang Suka Blog Aku Sebab Lagu Atau Penulisan Aku??

Setelah terjebak dalam dunia blogging..tiba-tiba malam ni terlintas di fikiran aku..orang suka blog aku sebab lagu ke atau penulisan aku..hmm..yang ni aku tak pastilah yang mana satu korang suka..aku tak paksa pun korang nak suka penulisan aku..tapi aku cuba bagi yang terbaik..biarlah korang yang decide sendirikan..aku dah cuba yang terdaya aku lakukan..kalau korang dah suka salah satu nak buat macam mana kan..huhu..yang penting korang rajin jenguk blog aku..dapat jugak up trafik aku..hehe..

Jangan risau aku tak terasa pun kalau korang suka lagu aku je..aku tak pendam pun..lagipun aku tak suka berdendam ni..buang masa je kan..tetapi aku tak tipu dunia blogging ni..membuat aku terlena sementara melayan keseronokan blog..hehe..apa-apa pun aku gembira dapat berkenalan dengan korang..semoga persahabatan kita dapat dikekalkan..selamat berblogging..

NEVER SAY NEVER..peace!!

31 comments:

Hanim Mahali said...

tak tau habaq lagu mana... che' memang suko baca blog ampa... sebab ampa rajin... *eh, betol ke loghat akak ni. asal paham je la dik oi*

FaraSyeera said...

suke lagu. and the owner hv made a great choice. so, credit to blog's owner lah kan? ^___^v

Syafiq Rosli said...

hanim..hoho..okeh la tuh..thank eh..

farasyeera..hehe okies thank ya

jujie said...

suka tengok header yang kat atas tu . ahaha

Syafiq Rosli said...

jujie..haha header buatan tgn..

hamihemo said...

saya suka 2-dua..kalau lagu dia best lagi la suka terjah ahahh

CNEN AFI (dream chaser) said...

alahh kalau sbb lagu je tak kan lah diorg singgah..kalau suke lagu baek dwload sendirik..bile2 bole dgr. diorg suke penulisan owner nye la tu..:)

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

suka both la encik syafiq rosli. suka penulisan, lagu and you.haha.. tak de la men2 aje..btw blog kamu best ape :)

Syafiq Rosli said...

hamihemo..thank ya..haha

cnen afi..huhu thank 4 spporting me

amira..hehe adeh terlebih sudah

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

main-main je okey..hidup mesti gurau2 jugak :P

Syafiq Rosli said...

amira..haha tau dah

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

:P

Shaofie said...

jemput join segmen di blog. mudah je.

http://shaofie.blogspot.com/2011/01/segmen-blog-aku-bukan-privasi-lagi-jom.html

Syafiq Rosli said...

shaofie..thank bro

Amna.Qadeeja said...

suke dua2 heheh..jgn riso,selagi ade pengunjung selagi itulah blog kamu msih diterima..keep blogging ya ! :)

MAPPIAU said...

akak suke sebab penulisan ko santai dik :D

ALFALORA MOHD MUSTAFA said...

beselah manusia...dan dlm hdp ni..akan ada yg suke n xsuke kita...

Jo Qusary said...

aku tak suka la lagu ko bro... tapi adakah maknanya aku suka penulisan ko? jeng jeng jeng...

Syafiq Rosli said...

amna..huhu thank yaw..

mappiau..huhu ye ke sis..thank eh

alfalora..huhu..tau xpe..

jo..haha..aku tau ko..

b a m b a m ' s said...

sambil baca entry layan lagu...ape salahnya kan..lagu blog cik bambam pon sodappp yooo~ hahaa!

Syafiq Rosli said...

bambam..hehe bgus la mcm tuh

efa said...

suka dua2..encik syafiq rajin update,walau bz..penulisan diakhir n3 tu ada trmark never say never peace itu paling suka sb tu ramai ja org suka blog encik syafiq :)btw happy blogging hikhik

TIA said...

HEHE. OF COURSE LAGU AWAK SYAFIQ! :)
AAA` NOT YET! LAYOUT/MUSIC SESEBUAH BLOG MMPENGARUHI MINAT VISITOR/PEMBACA! BARU ADE FEEL RIGHT?
TENGOK AWAK PUNYE FOLLOWER FUYOO LA! :)
KIRE NYA BLOG AWAK MANTAP LA TU.. SYE PUN SUKE :)) HEHE.. SO XYAH FIKIR2..


P/S: BLOG TIA FOLLOWER MCM GULA2 SMARTIES.. HEHE, SWEET TP SIKIT! :p
TP TIA X KISAH.. ORG SUKE TENGOK KATUN TENGORAK LAM TU KOT! :p HEHE.. GPUN JRG UPDATE.. SKE JALAN2 KAT BLOG ORG JE.. DAH2.. BAIK TIA UPDATE ENTRY BRU... :p

azieazah said...

Jangan sampai terabai pelajaran yer...

Tapi rasanya awak memang pelajar yang cemerlang. Make sure 4 Flat yerrrr...!

Syafiq Rosli said...

efa..hoho..thank sgt tau..xsgka pulak..

tia..hehe..thank eh..

RuBiE ZaiNuDdin said...

due2 bez..layan..huhu..;)

Ct Arina said...

of kos penulisan! ~_^ rajin update!

Syafiq Rosli said...

rubie..hehe thank ye

ct arina..thank yaw

Irma A.Wahid said...

x kesah la shafiq oi mane pun...
i tetap suke terjah blog u ni~~~

Mohd Shahrul Hafizi said...

Aku suka penulisan ko. Tapi kurang suka dgn muzik Gratisan Musik tu. T_T

Jujur.

Syafiq Rosli said...

irma..thank eh

sharul..thank 4 da komen