Wednesday, January 5, 2011

Macam Tak Percaya Aku Top Commentators Hanis Zulaikha






Assalamualaikum..wow bagaikan mimpi pulak aku ni..siapa sangka aku jadi top commentators dekat blog HANIS ZULAIKHA..huhu..cayalah aku..sebenarnya aku pun tak perasaan..member aku yang bagi tahu ni..nama aku ada dekat sidebar HANIS ZULAIKHA..hoho..kalau lah HANIS ZALIKHA ada rancangan nak jumpa top commentators dia ke..haha aku orang pertama nak pergi..pergh!! gatal gila aku..haha..just joke jelah..aku ni kecil je dalam dunia blog..hehe..baru lagi kan..kalau tak percaya..boleh klik sini..tengok dekat sidebar..huhu..

NEVER SAY NEVER..peace!!

19 comments:

whitecappuccino said...

percayalaaa...:)

shapoji said...

wow, stlkar no 1 hanis nie...

Syafiq Rosli said...

whitecappucino..hehe..macam mmp je lor..

shapoji..haha xde lah..

Rozuan Ismail said...

perasan jugak masa tgk blog dia hari tu..ada nama kt top commentators..congrats..follower yang setia!!

Nurfatin Liyana said...

ehh baru bukak. takde ponn, ke kite salah pandang? heee

Syafiq Rosli said...

rozuan ismail..hoho thank ya..

nurfatin..hehe p la tgk..

Syafiq Rosli said...

aiyak..dah jatuh ke bawah..tad ada nama..hehe

efa said...

w0o..best tu...nnti akn jd cm hanis la eceh btw tahniah

Syafiq Rosli said...

efa..haha lmbt lagi lar..

Hanim Mahali said...

haiyaa... sudah turun takhta la...
memang patut pun dapat ranking tinggi dalam top commentators dalam blog Hanis, sebab always nampak komen syafiq kat mana mana entri dia.. ~ ops. memang peminat no. 1 la ni

Citarasa Rinduan said...

tu dia..peminat hanis zulaikal lah nie

tahniah yer shafiq

::Cik Zatie:: said...

fuhyooo~

ayie said...

patutnyee gamba tu kasi besau sikit..br la bangga lebih..hehe

Syafiq Rosli said...

hanim mahali..hehe mana ade lah..sikit2 je lah..

citarasa rinduan..hehe skit2 lah sis..

cik zatie..:P

Syafiq Rosli said...

ayie..haha tuh lah

Fashionista said...

hahah..aku pon pasan nama ko...

Fashionista said...

hahah..aku pon pasan nama ko...

Fashionista said...

hahah..aku pon pasan nama ko...

.::: Princess MOMOY :::. said...

memang fanz si hanis nih
kenapa laa dia tak guna nama dia sebagai url blog eyh
mesti lagi ramai visitor
Korang pernah main game ni?"
Coupon makan-makan untuk korang"
Comelnya HEMPEDU ULAR"