Thursday, January 6, 2011

MEREKA KATA



Akhirnya..lama benarnya rasanya aku tak join segmen bro Ben Ashaari ni..padahal takde lah lama sangatkan..hehe..baru je pun masuk tahun baru..Kepada sesiapa yang mahu turut serta..jom terjah..kalau dah terjah pastikan join sekali..tak rugi beb..

Ok..aku nak jadi Perdana Menteri sementara..sebab apa?? aku perlu bagi kata aluan untuk korang semua..huhu..boleh ke tak aku berucap ni..haha..Kepada mereka yang baru dalam dunia blog ni..aku ucapkan selamat datang..dan kepada yang dah lali dengan dunia blog ni..rajin-rajin lah masuk eh..hehe..jangan malu-malu tak kena bayar pun..free of charge tau..huhu..Kepada blogger ataupun silent readers aku ucapkan SELAMAT DATANG KE SANDIWARA SEORANG INSAN..blog aku ni..orang kata ada lagu best..rugi tak dengar..bukan aku cakap tau..orang yang cakap..hehe..nak kata berinfo blog aku ni..tak tahu lah..blog aku ni sebagai blog universal membawa erti aku membincangkan pelbagai isu..kecuali isu politik dan perkauman..aku kurang suka bab-bab tuh..bagi aku..bila orang baca blog aku..aku mahu membuat kan korang ketawa..tapi kalau tak ketawa pun senyum pun ok kan..dari muka ketat je..ye kan?? last but not least..ada pantun dua rangkap

Jangan Malu Jangan Segan
Datang Lawat Blog Sandiwara Seorang Insan..

Betul ke tak pantun aku ni..hehe

NEVER SAY NEVER..peace!!

15 comments:

Rozuan Ismail said...

wan join gak..huhu..cari kawan banyak2

Syafiq Rosli said...

rozuan..bgus..keep it up ya

Cik Diana said...

dtg melawat.. ;)

Syafiq Rosli said...

cik diana..thank eh

lina said...

wah bagus nyer :)

Syafiq Rosli said...

lina..hehe thank ya

Shag said...

Wahh~ Masuk segmen pertama BA utk 2011 ni. Hehe :D

Syafiq Rosli said...

shag..yeah..hehe

||aLeaSaRa|| said...

yuhuu hye..oh sukanya ramai kwn2 My Lovely Geng yang join segmen ni.Tak pnh jemu sggh sini

Nur Ardilla Najwa said...

melepak kat cniii

Mr. Swift said...

Oren dah sama!
Tapi ManU tak sama!
HAHA.

Syafiq Rosli said...

aleasara..huhu thank sgt2 ya

nur adila..yeah sila kan..huhu

mr swift..haha tuh la

misz sheyla said...

join jugak...visit

Syafiq Rosli said...

misz sheyla..yeah bgus2

::Miss Pikon:: said...

meh nak balas pantun!

sy tak malu sy tak segan,
singgah sini secara aman..

selamat berkenalan.

haha~