Thursday, January 6, 2011

Contest Aku Dan Kacamata Melabuhkan Tirai

Assalamualaikum..akhirnya CONTEST AKU DAN KACAMATA sudah pun melabuhkan tirai..sambutan agak membanggakan..memang sebelum ni aku tak sangka..ingatkan dalam 100 penyertaan je..rupa-rupanya lebih daripada apa yang aku jangkakan..aku tahu pasti semua berdebar-debar untuk menanti siapakah calon yang bertuah akan disenaraikan dalam TOP 10..paling tidak sekurang-kurangnya besok aku akan keluarkan listnya..aku harap kepada yang tidak sempat join..aku mintak maaf sangat-sangat..mungkin boleh cuba lain kali kan..kalau aku tutup 12 Januari 2011..lambat pulak aku nak memilih siapa pemenangnya..aku memilih pemenang berasaskan undian polls yang akan di letak sidebar..yelah ini adalah untuk kebaikan kita bersama..aku rasa ni adalah pilihan yang adil kan..

Dan jangan lupa aku ada merancang gathering blogger..jom join

NEVER SAY NEVER..peace!!

22 comments:

areteacar said...

tahniah sebab dpt smbutan yg hebat contet... =)

nak wath gathering? kat ne agak-agaknya?

babykristal said...

congratez ..!!~ haha

boyoteen said...

likeeeee

Ujang9897 said...
This comment has been removed by the author.
Ujang9897 said...

yeeeeehhaaaaa....aku menang ek..hahaha

bro aku TAG kau...peace

http://azfar9897.blogspot.com/2011/01/nadya-bubble-give-away.html

Ika Razak said...

harap-harap saya termasuk dalam top ten tu.. hehehe.. :D

anyway congratz dapat banyak sambutan.. :D

Heidi Shafiq said...

ko wat la gathering.. insyaAllah aku dtg.. aku kat bukit beruang je ni..

Syafiq Rosli said...

arecatar..thank eh..kt Time Square

babykristal..thank eh

boyoteen..apa ko like ni..haha

ujang..haha blum lg ler..

ika razak..huhu..thank yaw

Syafiq Rosli said...

heidi..aku wat kat kl lah

Cik Miera Aziz said...

wah! tak sabar nk tau result :)

bila gathering tu? cam best jeee.

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

heee..akhirnya contest melabuhkan tirainya. good job bro, all da best to all contestant :)

MAPPIAU said...

tahniah dik mendapat sokongan dan sambutan :), lain kali boleh la buat lagi yek hehehe :))

misz FaTiN said...

tahniah la contest kamu dpt sambutan..
tak sabar nak tgu pengumuman pemenang..hehe.. ;p

efa said...

akhirnya contest menutup tirai hehe...huhu ramai join...ish2 nmpk sgt kalah dh huhu

adrinaqamarina said...

wah gathering3 best!

cepat3 nak tengok top 10 :D

dyna syamsuri said...

hah?? dah tutup??
ingatkan 12 jan, adui xda rezeki ah ni.

miss nana said...

xsabar nk tggu..
harap dpt jadik top 10..huhu
^^

ecadwinkyasha said...

xsabar tnggu esok...

Faizal Fredley said...

pemenang berdsarkan undian????? hahah..x deer harapan den nak menang....

Syafiq Rosli said...

hehe..tggu semua

Ct Arina said...

undian? aiseymen. sob sob -_-"

Syafiq Rosli said...

huhu..terpaksa buat lol