Thursday, January 6, 2011

Lepaking Bersama Blogger

Assalamualaikum..aku memang dah lama rancang untuk mengadakan " LEPAKING BERSAMA BLOGGER "..aku mendapat ilham ni..daripada bro Ben Ashaari, bro Joe dan ramai lagi..apa salahnya kawan di alam maya di realitikan..ye dak?? memang nervous aku dibuatnya..aku mana lah pernah conduct aktiviti macam ni..jadi aku mengambil risiko untuk maju lagi ke hadapan supaya dapat memperbaiki skill aku dalam pengurusan sesuatu benda..tambahan pula..aku memerlukan 2 orang sebagai penolong aku..boleh kan..sesiapa yang sudi..boleh contact aku di facebook..

Tempat: Times Square

Tarikh: 15 @ 22 Januari 2011

Masa:10 pagi

Aktiviti: Ice breaking
Boling
Karaoke
Wayang

Tema Pakaian: Oren/Merah

Sesiapa yang mempunyai sebarang cadangan atau pertanyaan..sila tinggalkan komen di entri ni..kepada yang confirm pergi..boleh tinggalkan no tel di inbox facebook aku..sebelum terlupa..aku nak korang pilih tarikh yang mana lebih sesuai ok..aku akan ikut keputusan majoriti..sekian

NEVER SAY NEVER..peace!!

59 comments:

Rozuan Ismail said...

times square..huhu..dekat je..maw check kalendar..free ke x..huhu

Syafiq Rosli said...

rozuan..wokeh..hehe

♥CERITA.JIWA.ADLIA♥ said...

teringin nak join...
tp liya kat melaka...klu liya kat s.alam msti liya join..huhuhu

Syafiq Rosli said...

cerita jiwa adlia..huhu takpe2 nt ada masa sy buat dekat mlk pulak

Miss Rose said...

wa..setuju sgt2.....leh kenal rmai org

Syafiq Rosli said...

miss rose..yep..

Syafiq Rosli said...

sesiapa yang konfirm join..boleh bagi no tel di inbox ya

nuRuL aZieRa said...

rase cam nak join...jap, tinggalkan kat inbox mane?
pesbuk ke?

shapoji said...

nak ikut, nak ikut, tapi kene check free ke tak, tapi blog tak femes lah.....malu plak kalau pergi...

Cik Tqah said...

cam besh je..tp xde kawan..huhu

Maly F said...

15 jan? adoii baru abes praktikal time tuh and nak daftar masuk puncak balik..tak de rezeki nak join.huhu.if 22 jan ok kowt? bleh i tlg sekali.hee

iekasub said...

seronok!..tapi x dpt ikot.. hope korang semua enjoy the time :)

Anisa Hang Tuah said...

wah wah..cam best je!!

Syafiq Rosli said...

nurul aziera..yerp..tgglkn dekat inbox fb la eh..

shapoji..lah aku pun bukan femes lah

cik tqah..join je..jgn malu2

maly f..terpulang la..ni pun tgk majoriti

iekasub..lor ye ke..xpe2

Syafiq Rosli said...

anisa..jom lah..hehe

rabiatul said...

Tak dapat nak join lah. Huhu. :(

Syafiq Rosli said...

rabiatul..xpe ada masa lain bleh gathering

Irma A.Wahid said...

nk tgok jadual lu free ke x...bnyk bnda da plan ni hjung mgu..cm best je...blh knl2 ye x

Miss Yaty said...

cewah! mesti gempak gile gathering blogger kat sana....semoga semua berjalan lancar ye! :)

Miss Yaty said...

cewah! mesti gempak gile gathering blogger kat sana....semoga semua berjalan lancar ye! :)

Syafiq Rosli said...

irma..yeah..tgk la dulu..hehe

Syafiq Rosli said...

miss yaty..tak join sekali ke

b a m b a m ' s said...

nak join...tp kak non malu..ahaks~!

arep_lockermonth said...

huwaaaaaaaaaaaaaa!nanges@nanges! x dapat join!

Ct Arina said...

alaaaa rina nak join! tp rina kat jb! sob sob :'(

dilah_buzz90 said...

sangat2 free time tuh..cuti sem..hehe tp segan la plak syafiq..hehe..time square dekt ja pon..tmpt biasa dila gi pulak tuh..jap2..nk ke x..=)

husniah zaimah said...

wei. buat la time cuti mid sem!

30hb januari ke...

aku pun nak join jugak..

aku kt perlis ni :(

Aretikz said...

Weehuu ~ best.. tapi.. memang tak dapat pergi.. hehe..

Syafiq Rosli said...

huhu..thank yg sdi komen ye..

EzuWan Ilias said...

xleh join..duk Johor...jauh n xtau jalan..hehehehe...

efa said...

waah...bestnya nmpak sgt tak leh pi huahua...erk malu seh tak femus miahahha

Syafiq Rosli said...

ezuwan..ye ke..xpe2..

efa..haha mn ade..

the GirL said...

mahu ikut!!! tapi xde geng... xkan nk fi sorg2??? huuu

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

if just i ca wish;( huhuhuhu..

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

buat kat melaka pulak nanti :P

Admiral Hafiz said...

prefer yang 15 hb tu

klu leh mmg nk g
tp 2 la...
jauhla dgn melaka

eh ade blogger mlaka yang nak g x?
leh la tumpang keta ke
hehe

klu ada 2
roger2 la eh


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

Cik Embun said...

kalau free nak join bleh dah???
CCE kat Serdang...
*serius kaa ni..

ALFALORA MOHD MUSTAFA said...

22 jan..tp jgn la pg sgt...times square bru nk buka...hehehehe...anythng update gtau i k..

bukan photographer said...

aiseh...aku minat nak join benda2 ni..tapi jauh la plak nak ke times dari tganu..

Miss Yaty said...

syafiq, yaty ada tag kontes gempak wan hazel..jom join ye..

http://sophisticatedgirllife.blogspot.com/2011/01/kontes-gempak-wan-hazel.html

Mohd Shahrul Hafizi said...

Aku rasa aku tak dapat pergi. Gaji tak dapat lagi. Huhuhu.

Apapun semoga gathering berjalan lancar.

Syafiq Rosli said...

thank yg bagi cadangan..:)

d_tieah said...

Giler best kan..
Huhu..
Ruginye xde kat kl..

boyoteen said...

alaaa 2 2 tarikh tu x ley... nk gak join...

Naddine Tzinberg said...

i mesti ade kan..i kn partner you

SENGAL UNTA'S said...

ferdie didie berkata : terbaek bro..hehe akan pergi tp part boling tu mcm harap maaf skit..kalo saya xmain xpe kan kan kan...hehehe

miss suju said...

nak ikut...hehe ^^

Syafiq Rosli said...

thank eh yg bagi komen..jom la nad

Cetul^ La La said...

macam bes :) dah kompem gtau ek :)

forever love said...

xnak join venture ngn sahabat blogger ny gathering ke.?

y-A-n-A said...

jsoh lsh nsk join.. :'(

s.y.a.r.q said...

wow!! ade bowling... I loikeeeeee...

Huhuhu..Macam buat gathering dengan Chatters YM je

sab said...

nak join. tempat dah best. dekat jek tuh.. tarikh..hurm..lau 22 hb myb xdpt la.. :( ade hal..

Syafiq Rosli said...

thank bg cadangan..

Cik Miera Aziz said...

Wah! Bestnyee kalau dapat join kan :)
Insya Allah. Nanti update laa selalu okey :)

Syafiq Rosli said...

okeh2..

Azi Huhu said...

Boling Azi tak hebat, Karoke suara Azi tak sedap, Wayang OKAYYY ^^, tapi tak dapat join kot, kena stay kat uitm ;'(

myrah said...

sonoknye kalau dpt join gath ni, tp time ni de family gath pulak..caneee...hurm~
next time sila buat lg okeee ;)

Syafiq Rosli said...

its ok la..nt nxt time buat lg..