Tuesday, January 4, 2011

Masa Belajar Memang Ganggu Trafik Blog Ke?

Assalamualaikum..sekarang ni memang aku tidak seperti dahulu..dulu memang aku rajin update entri dan blogwalking..bukan nak kata aku malas..bila dah start kuliah ni..macam-macam yang datang dekat aku..assignment itu lah ..ini lah..dan aku tak boleh dah tidur lewat sangat..mana taknya kelas aku semua 8.30pagi..aiyoo..memang kena tidur awal lah jawabnya..

Masa cuti semester dulu..memang aku jadi blogger yang agak tegar jugak lah..aku mengadap laptop sepanjang hari..dan aku berblogwalking ke semua blog..update entri pun paling kurang sepuluh..namun..bila bermulanya kuliah mengubah segala-galanya..aku check dekat NUFFNANG..trafik blog aku berbeza semasa aku cuti semester dulu..jauh sekali perbezaanya..sedih aku nak cakap..uhuk!!

Tapi apa-apa pun aku cuba jugak mencuri masa nak update entri ni..rugilah aku rasa kalau tak update..tak dapat beramah mesra dengan korang semua..kepada yang sudi datang ke blog aku..aku ucapkan terima kasih sangat-sangat..jangan risau..aku akan cuba berblogwalking untuk bertemu dengan korang semua..all da best ya!!

NEVER SAY NEVER..peace!!

11 comments:

Queen F said...

Queen pon hadapi masalah yg sama.. bila duk umah boleh BW kerap sikit tapi bila balek kampus dah kurang masa nak BW.. kalau duk rumah dalam sehari boleh la dapat ratus2 UV sehari.. tapi bile dah balek kampus sehari tak sampai pon seratus UV.. kdg2 entri sempat update tp nak BW tu mcm susah la cket..

biasa2 kalau balek kampus hujung minggu je dapat BW.. haih.. >.<

pepol said...

same jgk ngn ak bro...traffic blog jatuh dgn mendadak bile da stat sem..adoyai..

Amna.Qadeeja said...

heheh sy yg tgh cuti ni pun mls nk update entri apatah lagi blogwalking haha xtaola tyme bljr nt caner huhu btw gud luck tuk smester baru ! :)

DiNaZ said...

yang penting update n3 so x derr la kengkawan bukak jerr tgk cerita yang sama jek kan?? bw nie x kisah sehari 2 umah pon ok apa??

Hanim Mahali said...

dah start kuliah mesti busy... tapi baguslah try jugak nak update blog...all the best to you bro...study memolek...

AMMAR YASIR said...

Oooo...patut ar dah lama jejaka kacak ni mendiamkan diri... sblm ni ada je entri terbaru..xpe2.. teruskan belajar..belajr rajib2 tau..hehehe

Ayuni said...

awk kne tag....http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2011/01/giveaway-edy-awak-busuk.html

efa said...

huhu..sabar erk tak pa curi masa cikit2 kalo tak da kuliah or assigment tak byk yerp tapi stdy perlu gak eceh..btw cik syafiq..kkdg efa tinggal jejak kekdg tak,apa pon perlu taw efa sentiasa jeguk blog ni..sb efa ni silent reader blog cik syafiq kehkeh :) stdy lek lok miahahha :)

Syafiq Rosli said...

Queen F..tuh la..nk buat mcm mana kan..belajar kita kena utamakan dulu..

pepol..haha terpaksa lah terima dgn redha..

amna..wah ye ke..syok la..hehe..thank yaw

dinaz..hehe thank eh

hanim..tuh la..cri jgk masa nk update..thank ya

ammar..haha okeh bro

ayuni..hehe thank 4 the tag

efa..hoho terharu je dgr..:)

efa said...

eh cik syafiq terharu gelak+senyum ka terharu sedih ni?erk jgn sedih hahaha

Syafiq Rosli said...

efa..haha yela2 suke la ni..hehe