Tuesday, January 4, 2011

Nuffnang Memang Tidak Mengecewakan

Assalamualaikum..kedatangan yang ditunggu-tunggu..akhirnya nuffnang masih lagi teringat kan aku..Thank a lot ya nuffnang..aku akan setia bersama mu..haha..ingat dah tak dapat dah BUFFERED EARNING..takpe2..kehadiran BE yang baru ni..aku akan cuba untuk active meng update entri..yelah orang dah bagi kepercayaan dekat kita..tak kan lah kita nak menghampakan pulak..ye kan?? Kali aku dapat BE yang berbunyi..Maxis Q3 Nokia N8 LB..

Jadi kepada yang belum merasa BE..janganlah hampa..usaha yang lebih..maka dapat pun lebih lah..itu je prinsip aku..teruskan berblogging ya..
NEVER SAY NEVER..peace!!

19 comments:

Encik MamaT said...

tahniah geng... banyak ke BE ko geng...

jom terjah entry baru
anak-saudaraku-dimasukkan-ke-hospital

efa said...

waah...tahniah...cian efa tak pnah dpt hukhuk :( btw kena kena usaha lebih lg la agamaknya huhu

Anisa Hang Tuah said...

tahniah

manna_salwa said...

tahniah3..

(^_^)

✿....rossa alina....✿ said...

congrates la ye...huhuhu..malas nk pk pasal nuffnang..majok ah.. T_T

Syafiq Rosli said...

encik mamat..hoho makan nasi kandar lepas lah

efa..usaha eh..smgt2

anisa..thank yaw

manna..thank ya

rossa..hoho xmo ngajuk la..jgn pts asa

Cik Nino said...

Cam ne boleh dapat erk..
Sy xpenah dapat pon..
Da setahun..;(

~boy @ Mr. K~ said...

ermmm...
aku pun sama..
camna nak dpt ya??
kena ada tukar setting kat mana2 ker dlm acc nuffnang tuh?? takat ni baru rm1.75... pastu dah x bertambah2... knp ya?

Halia Kentang @ Annpaan said...

wah, da ada BE..
hebat2x:)
msti da byk kn wet dlm acc nuffnagg tue:)

arep_lockermonth said...

congrats~

Fadzli Amir said...

Bro ..leh belanje bang seteguk dua...hehhee

Ujang9897 said...

best2...jeles2..hehe

raje carl said...

cam ne nak gune nuffnang niee .. :(

dhiyakira said...

ape yg perlu kite wat nak dpt BE dr nuffnang??income tu cne leh dpt hehe

MAPPIAU said...

tahniah bro!! n keep it up okeh :))

Syafiq Rosli said...

cik nino..huhu bersabar lah..selagi ada usaha..insyaallah bleh dpat..

boy..hoho ko kena bg lebih skit trafik ko tuh..

halia kentang..hehe xdelah byk mana pun..

arep..thank ya

fadzli amir..haha..insyaallah

ujang..haha ko mst lg kaya kan

raja carl..xpe2 nt sy cb terangkan eh

dhiyakira..hehe kena tggu 50 rggt bru leh cash out

mappiau..thank eh

~boy @ Mr. K~ said...

iya...Insya Allah, aku akan usaha... emmm

Syafiq Rosli said...

boy..bgus lah mcm tuh

raje carl said...

ouhh thx ! :D