Friday, January 7, 2011

Aku Serba Salah

Assalamualaikum..aku rasa serba salah pulak tutup contest awal ni..yelah kesian yang tak dapat join..rupanya ramai lagi yang nak join..hmm..di sebabkan ramai lagi yang nak join..aku berbesar hati..membuka kembali penyertaan tersebut..okeh lah..aku lanjutkan 8 Januari 2011 dan berakhir dalam 10 malam..

Nak join klik sini..

Takpe..top 10 tuh aku masih menilai..tunggu..sori sangat-sangat korang semua..mungkin terdapat salah faham di sini..aku akan perbaiki kesilapan aku..see ya..

NEVER SAY NEVER..peace!!

17 comments:

Miss Rose said...

Laku contest deme
Wat la Aku dan Kaca Mata version 2

Syafiq Rosli said...

miss rose..hehe ni xabis lg lor..

Rozuan Ismail said...

wa...kena tunggu lagi..erm..

Ct Arina said...

aduss semakin sengit nampaknye~

Anisa Hang Tuah said...

gud luck utk semua (:

pepol said...

bro nk tambah gambar blh x?

sab said...

bgus ler..dpt smbutan. hehe.
hope tersenarai la dlm top 10. amin. wee~

sab said...

bgus ler..dpt smbutan. hehe.
hope tersenarai la dlm top 10. amin. wee~

the GirL said...

LOL,, lagi banyak saingan la cmni.... susah nak menang nih.... haish...

Syafiq Rosli said...

hehe..thank 4 da komen..pepol tmbh je lah

dyna syamsuri said...

lebiu la syafiq oh!!
hahaha,, nak lebiu segala bagai pulak.
kalau kat fb aku like 8x!!!
hehehe tengs banget deh!

Syafiq Rosli said...

dyna syamsuri..hehe xdehal lah

Azi Huhu said...

Syafiq, mesti FB byk orang add kan ?

ijatnuar87 said...

nasib baik la ambe join awl2
ehehehe...

Syafiq Rosli said...

azi..skit2 je la..huhu
ijat..yeah tuh la

HonEyBuNNy said...

selamat sempat join eh...hehhehe

Syafiq Rosli said...

honey bunny..hehe