Friday, December 24, 2010

Tidak Ku Sangka

Assamualaikum..huhu ni entri pendek je aku buat ni..kejap lagi nak pergi layan movie 3D dengan my siblings..yahoo..aku berterima kasih sangat-sangat kepada yang telah join..aku begitu terperanjat kerana sambutan yang luar biasa daripada korang semua..ini adalah contest pertama aku..insyaallah..andai kata sambutan sebegini hangat..maka bulan yang akan datang..bolehlah aku buat contest lagikan..hehe..kepada korang semua..terima kasih sekali lagi kerana memberikan kerjasama yang cukup bermakna buat aku..Oklah korang semua jangan risau..aku akan terjah setiap blog yang dan dah join contest ini..dan yang dah jadi followers aku..andai kata aku terlepas pandang..let's me know ya..sekian..

NEVER SAY NEVER..peace!!

10 comments:

IMANSHAH said...

Anugerah Skrin bro!!

Mohd Fitri said...

hadiah mahal kot. takkan diorang taknak masuk! haha

Syafiq Rosli said...

imanshah..haha xpe leh record..

fitri..tuh la..hehe..bertambah2 follower aku..

b a m b a m ' s said...

jenjalan sebar borang GA..!! :p http://bambam-story.blogspot.com/2010/12/bambams-ga-u-olls.html

adrinaqamarina said...

dah tengok tadi kat blog tu, ada nama syafiq rosli :P

Anonymous said...

so nie best nie...calon calon nya ialah....hhihi...anyway bagus bagus ...ramai yg join...

fatin hanani said...

hehe taniah..memg hangat contest syafiq hehe

emm fatin pun bru lps tgk 3d semlm hehe

Lelaki Ini said...

smoga pnanjuran contest sukses!

Syafiq Rosli said...

bambam..okeh i will

adrina..tgok ape..hehe..

anonymous nak join pun bleh..

fatin..thank ya..

lelaki ini..thank ya

Ismet Ulam Raja Pegaga said...

tahniah bro....