Friday, December 24, 2010

'Contest Into The Mirror'





Jam menunjukkan 4.00am..haha apa gila aku tak tidur lagi..aku tengah godeh-godeh gambar korang yang join contest..tiba-tiba aku ternampak..cik hifazphat kita..agak join contest dia..hoho..aku bab-bab contest gambar memang cergas sikit..haha..

Nak tengok gambar aku..jom
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Hoho..cermin besar punya aku bagi dekat tuan owner ni..masa ni aku dan member-member aku dekat pavillion..haha..nama tempat nak best-best je kan..tapi memang betul..kerja kami akan menangkap gambar di depan cermin tandas..hoho..

Tag kepada

Sitisaffiyah

Amna

Anisa

Wish me luck ya!!

NEVER SAY NEVER..peace!!

9 comments:

Siti Safiyyah said...

uik, saya pun di tag ke?hehe, mane link ke blog contest tu? tak jumpe pun?

adrinaqamarina said...

kenapa muka laen? :P

manna_salwa said...

gud luck eh~!
(^_^)

hifazphat said...

tuan contest datang ^_^

good luck ye :D

Gen2Merah said...

menarik contest ini

Syafiq Rosli said...

siti saffiyah..dekat sidebar la..hehe..

adrina..mn ade len..mmg sy la..huhu

manna salwa..thank yaw

hifazphat..hehe dtg ye

gen2merah..jom2..

Hanim Mahali said...

ahaks... cermin tandas pun jadik... anyway gud luck ya..

Fxysche Nas said...

peewit ;">

sush nk cari lelaki yg suke brgmbr dekt cermin skrg ne..
hehe

good luck ! ^__&

Syafiq Rosli said...

hanim..haha da xde keje kn..

fxysche nas..hehe wah bukan men peewt lg eh