Friday, December 24, 2010

12 Januari 2011 Adalah Penutup Contest Aku dan Kacamata


Assalamualaikum..huh letih aku berjalan siang malam..takpe-takpe walaupun penat aku nak jugak berblogging..rasa mcm tak lengkap pulak..kalau tak buka blog ni..Ok straight to the point..kepada yang telah menyertai contest ini aku mengucapkan ribuan terima kasih yang teramat sangat..haa sampai aku pun dah tak tahu nak ucap macam mana..:)..ramai yang tanya due date bila..tuh lah aku..nak buat contest due date lupa..haha..aduh..bertarikh 12 Januari 2011 maka berakhirlah contest ini..secara rasmi..So, kepada yang belum join boleh join lagi..jangan risau syarat mudah je..gambar pelbagai spec boleh..aku dah beri kelonggaran..hehe..

Pengumuman Penting!! seandainya followers aku mencecah 1000 sebelum 1 Jan 2011..aku akan bagi pengumuman khas..tunggu!!

NEVER SAY NEVER..peace!!

18 comments:

Cikin said...

bukak belog sana sini ,
jmp byk entri pasal contest ni .

tahniah ! keep it up (:

Syafiq Rosli said...

cikin..u r welcome..thank gve me support

cikgu ainura said...

12 jan? my besday... hahahaa...

Syafiq Rosli said...

cikgu ainura..really??

cikgu ainura said...

iyaa...really.. urm, t boleh clebrate besday sama2 :)

Syafiq Rosli said...

cikgu ainura..insyaallah..:)

eqbalzack said...

ada contest boleh tolong naikkan trafik syafiq...hehe

BisKut ChiPmOrE said...

nak maasuk boleh?

Syafiq Rosli said...

eqbalzack.tuh la..thank sgt2..hehe

biskut..boleh je..hehe

Azmira Yusoff said...
This comment has been removed by the author.
Azmira Yusoff said...

Syafiq Mira dah join

tgk lah

www.azmiraazmira.blogspot.com

misSbLurRy said...

saya sudah join

http://kusutmusutkehidupan.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Azi Huhu said...

Good luck to all contestant :))

Fathin_junho said...

ade mslh la nk join contest tu.. x leh nk post coment link kt bwh entri contest aku dan kaca mata tu.. cmne ek?

Syafiq Rosli said...

thank kepada yg dah join

~sayahafiz~ said...

~salam kenal cek shafiq..~
~fiz da join..~
~jemput laa tengok ea??~

http://hafizpunyadrama.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

NuRa!N! ZaMhuR! said...

dah join...hehe..jum terjah...

http://nurainizamhuri.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

athirah said...

terbaik laa contest ni.. rmi gle join... kl trex join ni boleh lg ke?? wuhuuuu~