Thursday, December 30, 2010

Thank to 1000 & 1010 Followers

Assalamualaikum..dalam blogging ni ada pasang surutnya..kalau usaha lebih..dapat lah lebih kan..kalau kurang..hasilnya pun kuranglah..malam ni je aku dah dapat dua nombor cantik..tak sangka pulak kan..jangan ada orang buat nombor ekor dah lah..haha..kalau perkena nombor ni dekat nombor plat kereta aku cara jugak..huahua..ok aku ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada yang telah merealisasikan impian aku..jangan risau..kepada yang sesiapa telah follow aku..insyaallah aku akan jenguk-jenguk blog korang ok!! that's my promise..

Terima kasih kepada
Ayu Zulkarnaen : 1000

Nick Irfan : 1010

Wow..cantik gila nombor ni..huhu..hehe agak-agak bertuah tak nombor ni..seperti yang dijanjikan..aku akan buat pengumuman penting kepada bakal-bakal pemenang CONTEST AKU DAN KACAMATA..serius tak tipu..untung badan pemenang nanti..hehe..wait and see ya!!

NEVER SAY NEVER..peace!!

19 comments:

Mohd Fitri said...

ok aku macam nak masuk bila kau buat macam ni!! hahaha

Syafiq Rosli said...

fitri..haha..msuk je la..

Mah@mahu said...

Best gila follower cepat sgt naik.. tahniah and good luck lah dlm blogger.. ucapan terakhir..

IMANSHAH said...

tahniah ye..bersaing ngan blog cikgu hakim ni..sama2 dah capai seribu lebih..hehe

Syafiq Rosli said...

mahamahu..thank ya..give me support

imahshah..hehe tuh la..blog cikgu hakim lagi pantas..

Azmira Yusoff said...

syfiq kuarkan list pemenang ..
xsabar laaa

hope dpt :( hahahaa

Cikbelog said...

wow congrat ya :)

Syafiq Rosli said...

azmira..sabaq ya..hehe

cikbelog..thank ya

SyedMuzzamir said...

tahniah bro

ahsfantasy24 said...

tngu 1111 ag cun..
hehhe..

Lelaki Gatal Sesuai dengan Perempuan Gedik?

Hanim Mahali said...

congratz... baru 5 bulan followers dah cecah sebanyak tu...

buDAK keCIK said...

lawa sgt tuh nombor 1000 & 1010

dyna syamsuri said...

due date contest 12jan kan??
sbb i nak join, tp pic tak siap lg.
sabaq naaaa
syafiq jgn tutup awal pulak

Syafiq Rosli said...

syedmuzammir..thank 4 da wish

ahsfantasy24..hehe tuh la..lg cun tuh

hanim..thank a lot ya

budak kecik..tau xpe..nak beli no tuh xmampu..hehe

dyna samsuri..yerp2..lmbt lg lor..hehe..join lah

nama.aku.lynn said...

wah!tahniah2..da 1000 lbih yee..=)

Ujang9897 said...

thanks bro sbb bagi aku menang..hahahah...gila mengharap..hihi

Syafiq Rosli said...

nama aku lynn..thank ya..hehe

ujang..haha..aku belum umum lagi la..

Ujang9897 said...

owh...igt dah umum kan...ko kene tgk post aku tue..hihi...tak tgk siap kau..hahahaha...,

adik syafiq rahim konon...hee

PEACE (~_^)v

Syafiq Rosli said...

ujang..ko post ape lak..haha dalam mmpi je bro