Saturday, December 25, 2010

Tahniah Kepada Blogger!!

Assalamualaikum..sebelum aku melelapkan mata..tiba-tiba datang satu idea yang diimport daripada mana agaknya..ternyata sebenarnya diri kita tidak ketandusan idea..apa yang dilihat, apa yang dirasa..itulah idea...Semenjak aku mula berblogging, semakin hari dunia blog semakin meriah dengan kehadiran blogger-blogger baru..tidak terkecuali aku..Aku berasa teruja bila ramai yang sudah mula berblogging..

WELCOME TO NEWBIE BLOGGER

Kepada yang telah terjebak ke dunia blogging..pilihan anda memang tepat..keseronokan di dunia blogging tidak sama dengan keseronokan di dunia maya yang lain..percayalah..walaupun aku baru " baby " lagi dalam dunia blogging..alhamdulillah..aku sudah mempunyai keluarga yang besar dan jugak teman-teman blogger yang peramah..andai kata sesiapa mempunyai kemusykilan terhadap dunia blogger..jangan risau atau takut..anda boleh bertanya..tiada charge yang dikenakan..hehe..

NEVER SAY NEVER..peace!!

23 comments:

~SYAZ~ said...

wah~~!!
reima kasih..
insyaAllah jika ada sebarang kemusykilan syaz akan tanya.. =)

Azmira Yusoff said...

wahhh , sharing is caring

meowww

Syafiq Rosli said...

syaz..okeh..slagi boleh jawab sy jawab..

azmira..hehe yerp2..

Jo Qusary said...

err... perlu ke aku ucap sesuatu kat sini?

Syafiq Rosli said...

Jo..ko nak ucap ape..

Hishyamuddin said...

yeahhh..dunia blogging ni mmg terbek dri ladang la!!hahaha

Syafiq Rosli said...

hisyamuddin..tau xpe kan..

nuRuL aZieRa said...

boleh tanye ape2 je ke??
hehe =)

Cikin said...

blogger till the end ! ^^

p/s : sayu plak dgr lagu blog beliau ni .

MIMIE AIZA said...

waaa.. contest awak hadiah lumayan. tapi sy x de gamba mcm tu. tak adil hahaha

cograts sebab follower nak sampai 1000 dah :)

Gen2Merah said...

salam kekeluargaan di dunia maya.....

fittiariri said...

lau cam gitu ley la tye pape pas nih erk :P

NuSaNa NoSa 91 said...

baby?? tp dh jln laju tuh.. hebat! ^_^

najihatussolehah said...

bru terasa keseronokan b'blog:P

micky eyqa said...

wah dh jd senior nie.. hrp tercapai lah impian jadi da best blogger ye

ahsfantasy24 said...

blogging mmang menyeronokkan ^^
lbeh sronok dr FB, hehhehe..

iekasub said...

thanks for this entry! im stil new dalam blogging ni. Rase dihargai.hee. ^^,

Syafiq Rosli said...

nurul aziera..hehe slg sy boleh jwb ok lah..:)

cikin..yeah good2

mimie aiza..lmbt lg lor tarikh tutup..bleh join pnye..hehe

gen2merah..salam kekeluargaan jugak

fittiariri..bleh je..hehe

nusana..usaha kita yg pntg..:)

najihatussolehah..hehe bgus2..

Syafiq Rosli said...

micky eyqa..thank ya

ahsfantasy..yerp tau xpe..hehe

iekasub..huhu..u r welcome..:)

Jo Qusary said...

ok, dah ada idea nak ucap ape :D

terima kasih, dan semoga berjaya serta feymes serta stylo dlm dunia blogging 8)

Syafiq Rosli said...

jo..haha..lol..takpe2..kita semua berjaya bersama

Azi Huhu said...

blog blog blog, yeayyy. tapi saya sayang facebook saya jugak :))

Syafiq Rosli said...

azi..hehe terpulang pada diri masing2 kan..:)