Friday, December 17, 2010

Selamat Datang Ke Wonderland


 Source: Yahoo image

Assalamualaikum..besok aku bakal menjejakkan kaki ke Wonderland untuk kali kedua..huhu..teruja sangat ni maklumlah lama dah tak berenang..yeah boleh berenang macam katak..haha..Dulu masa aku pergi pun tempat ni under construction lagi..maybe sekarang ni da siap kot..hoho..Yang ni aku pergi under Family Day..makna tak payah guna duit..hehe..selamat duit poket aku..

Yang paling best dekat sana naik gelongsor secara meniarap..memang terbaik la..haha..walaupun cuak-cuak aku layan kan je..rugi kalau tak try semua yang ada dalam tuh..Besok aku akan update entri Family Day..excited gila ni..mst aku mimpi berenang nanti..hehe..kena tidur awal la aku malam..simpan tenaga untuk besok..hehe..poyo je kan..itu sahaja..

NEVER SAY NEVER..peace!!

11 comments:

Rozuan Ismail said...

wah..x pernah pergi lagi kat sana..mesti best kan..sama macam sunway lagoon x?

daya | yuya said...

woahhhh , sangat jeles dah ney , hoho ;p

btw , i nak jgk pegi nnt , tgk mcm best je kannnnnn , nak nak nak :)

IeQa aWr said...

pitt pitt..
ieqa nak g tambun es0k..hehe
=)

whitecappuccino said...

Wah! bestnyer!

mr.syazwan said...

F
U
U
Y
O
O
O

BEST!

jaga2 seluar tu kang main gelongsor kat terkoyak kang

haha

Syafiq Rosli said...

rozuan..xsm la..sunway lg byk..ni sedang2 je..:)

daya..lai2..hehe

ieqa..wow lg syok tuh..hehe

whitecapuccino..hehe..tuh la

syazwan..haha of kos x ler

nuR izyan said...

wah2!!
x prnh pegi lg even dkt sgt ngan umah..haha...:)

akuwanblur said...

wa.. berenang gaya apakah di melaka ?? gaya bebas ker gaya kupu kupu?? huhuhu have nice day

ashley dyrra said...

best!!!da pena pegy..
paling best slide yg wane merah bentuk U...

Mar said...

baru nak btolak pegi pukul 3 jap ag,..kalau dri nilai kesana ambil masa bape lame ea,,agk2,..n fees dia 20 kan,..dah dgr best ni mmg xsabar nak g dah.

Syafiq Rosli said...

izyan..haha best nye dkt ngan umah..

wan..gaya bebas..hoho

hehe..tuh la terbaik kan.

mar..hehe..fees 30 kot..xingt la mar..:)