Friday, December 17, 2010

Penting Untuk Blogger-blogger Baru

Wah-wah aku ni macam dah lama sangat pulak bloggingkan..padahal sebulan tak sampai lg..hehe..bukan apa kadang-kadang aku tengok kesian blogger-bloger baru ni..seperti takde siapa-siapa yang nak guide dyeorang..kepada blogger-blogger baru jangan malu nak bertanya kepada blogger-blogger lama..

Okeh Aku listkan blogger yang dah lama..korang nak tahu lebih lanjut boleh klik dekat nama..




Sebenarnya ramai lagi..cuma aku dah tak ingat namanya..hehe..kalau nak senang pun..korang just search dekat google atau yahoo cara-cara nak buat blog..mesti ada..sebab banyak dah blog yang buat tutorial blog..Jangan risau aku pun sebagai blogger baru mula memang dah fed up dah nak belajar buat blog..yelah macam-macam kena buatkan..bila dah tahu bukan main simple lagi..Kepada blogger-blogger baru selamat maju jaya..

NEVER SAY NEVER..peace!!

10 comments:

Anisa Hang Tuah said...

nice
(:

iqbalhakimi said...

bagus2..byk tips dari dorg nie..

Ayuni said...

hm, Bro Eqbalzack x senaraikan?anyway, thanx....

daya | yuya said...

haaa btol btol la tuu , tp kalo blogger yg da lme , tp br nak up skg cmne lak ? ehe , joking joking . :DD

Syafiq Rosli said...

anisa..hehe thank

iqbal..tau xpe kn..

ayuni..tuh la terlupa lak..sy ingt dye..xpe2 nt akn dibuat

MIMIE AIZA said...

cara penulisan yg penting kan :)

Cik Ila said...

sama la kita...club blogger2 baru yang mentah,masih byk nak kena belajar ngn sifu2..haha

Syafiq Rosli said...

mimie..yerp2 penulisan main peranan..kalau xpndi pn lm2 jadi pndai kn..

cik ila..yeah..btol2..:)

AISYA humaira said...

*tunjuk ajar ku sifu. ahakss*

Syafiq Rosli said...

aisya..haha insyaallah