Wednesday, December 8, 2010

Review Paling Kreatif AzzaFirza

 

Salam..huhu contest datang lagi..agak banyak jugak aku masuk contest ni..tapi xtau la menang ke tak..hanya berserah kepada tuan empunya blogger..:)..tak rugi kalau korang join contest ni..klik sini..

Review blog Azzafirza

Blog azzafirza merupakan blog yang comel serta mempunyai latar belakang berwarna pink yang sedap dipandang mata..Walaupau blognye nampak simple tapi penuh dengan info2 yang boleh diguna di hari kelak..Memang beruntunglah sesiapa yang menjadi followersnye tak terkecuali aku jugak..:)

Sebab nak join

Saya merupakan orang baru di dalam dunia blogger, so saya memerlukan usaha yang kuat untuk mempromosikan blog saya kepada orang lain..dengan memasuki contest2, maka dari situ la sy boleh dikenali oleh blogger2 yang lain..:)

Ucapan untuk AzzaFirza

NEVER SAY NEVER..peace!!

Tag



8 comments:

adrinaqamarina said...

mana link blog azza tu?

nak tengok jugak

adrinaqamarina said...

oke. dah jumpa! haha

Hanim Mahali said...

sangat rajin... bagus bagus... teruskan usaha.... Gud Lux!

iniialahaku said...

rajin ko ek msuk cntest2 ni..klu aku jgn arap.haha

Syafiq Rosli said...

adrina..bgus2 da jmpa..

hanim..hehe sj2 je ni

iniialah aku..haha aku xde wat ape2 aku msuk je la

rabiatul said...

G0od Luck. Atul da j0in da. Wish me luck, abg seni0r ! :)

Azza Firza said...

assalamualaikum..

tq yaa join contest blog azza, undian akan dibuka malam 25 haribulan, jangan lupa ikuti perkembangan blog azza dari masa ke semasa, entri undian akan dibuka akan dilangsungkan pada tengahhari 25, jam 3 petang ^^

Syafiq Rosli said...

azzafirza..wslm..ur welcom..thank 4 dat info