Tuesday, December 7, 2010

Janggut atau Misai Menjadi Pilihan Si Dia?




 Source: Yahoo images

 Salam2..tiba2 ari ni aku nak share sikit pasal janggut dan misai..hehe..aku ade jugak la wat survey tanya member2 perempuan aku..yang manakah jadi pilihan hati..lelaki berjanggut atau bermisai..rata2 feedback cakap lebih suka lelaki yang berjanggut la nampak smart dan macho..kalau misai ni dyeorang cakap macam nampak tua skit la..hoho jangan terasa ye..aku cuma berkongsi ape yang aku rasa..:) macam gambar di atas ni..David Beckham mempunyai jambang dengan misai yang nipis..bagi kaum lelaki..agak2 perempuan suke ke macam ni..yang pastinya tak sume perempuan yang suke lelaki berbulu tau..dyeorang cakap nampak macam selekeh..mulut masing2 kan..


 
Source: Yahoo images

Gambar ni aku yakin sume orang kenal kan..bagi kaum wanita..korang nak ke lelaki misai macam ni..hehe..tepuk dada tanya selera la eh..kalau la aku jadi perempuan confirm2 aku suh potong pendek sikit..agak lain macam je..hehe..Abg A.Galak jangan marah ye..just for sharing opinion..Bese la perempuan zaman sekarang banyak ciri2 nye sebelum nak jadi suami dyeorang..amu tidak mau..kena la ikutkan..:)


 Source: Yahoo images

Hero ironman ni tampak smart dan macho walaupun berjanggut dan misai..bukan ape laki2 boleh je berjanggut dan bermisai cuma kena trim la jugak kasi kemas baru la perempuan suka kan..Bagi aku aku lebih prefer kepada berjanggut je..xberapa minat ade misai ni..huhu..ikut muka masing2 la kan yang mana lebih sesuai..

9 comments:

nohfee said...

yes, berjanggut. =)

Anisa Hang Tuah said...

nak yg kemas2
tanpa ape2

hehehe
baru sedap mate memandang

cewah

Sepi tanpa mimpi said...

misai ke janggut ke yang penting kemas lah beb.
*cemburu tiada janggut
haha

Citarasa Rinduan said...

kak ayu suka en zalie tak ada misai atau janggut..

kalau ada,,,ya ampun..selekeh sangat..sebab dia jenis berbulu...itu yang tak suka

umai pun sama..tak suka abah dia ada misau dan bulu...sakit kalau dicium katanya...

♥chubbycekelat ♥ said...

Suke laki ade janggut ciput2. Hihihi xD

Syafiq Rosli said...

nohfee..hehe bgus..mcm sy la..ngee

anisa..hehe ye ke..kasi licin la eh..

sepi tanpa mimpi..haha ye ke..pakai mnyk bond la..:)

citarasa rinduan..ye ke kak..bgus la..akak la dipertanggungjawabkn jaga suami akak..:)

chubby cekelat..hehe yerp2 me too

AiDa said...

hi dik.....

kamO telah di tag...

check it out ya...

jom..rajin2 buat la ek..;)

http://hidayahaida.blogspot.com/2010/12/tag-banyak-tanya-betul.html

mira.una said...

say no to misai,janggut,jambang n pape yg swaktu dgn nye..
haha

Syafiq Rosli said...

kak aida..hehe sy da jwb da soklan tuh..ngeee

mirauna..haha terpulang pada individu la..