Sunday, December 19, 2010

Bestkan Jadi Cik Epal dan Hanis Zalikha






Assalamualaikum..hoho apa hal lah aku ni tiba-tiba buat pasal CIK EPAL ni..hehe bukan apa..best jadi macam dia ni..jalan-jalan je mesti jumpa blogger..bila lah aku nak jadi macam diakan..berangan jap..hehe..famous dah cik epal ni..mengalahkan artis..hehe..apa-apa saya pinjam gambar tau cik epal..hope satu hari nanti dapat meet up..hehe


 Yang lagi seorang ni..siapa lah yang tak kenal..confirm kalau tanya, semua kenal..HANIS ZALIKHA merupakan gadis yang paling famous di dalam dunia blogger ni..malah pencapaiannya dalam bidang peragaan dan pelajaran amat membanggakan..kalau lah aku dapat jumpa bersemuka..memang mimpi la..pinjam gambar yek..huhu..All da best!!

Hope..aku akan menjadi seperti mereka pada suatu hari nanti..:)

NEVER SAY NEVER..peace!!


23 comments:

Nurulbadiah Lai said...

love ur spirit:)

Amna.Qadeeja said...

huhu best an?xpe,Insyaallah keinginan awk 2 akn tercpai..nak juga jd cm mereka.. =)

Affan Ruslan said...

erk, dua2 perempuan. laki takde ke?
hehe

Entry terbaru: Aktivti Gila Semasa Musim Sejuk

adrinaqamarina said...

but i love to be myself~

lagenda budak hitam said...

haha..benar...benar... tapi rezeki masing2.. =)

cik EPAL said...

eh mana ada cik epal faymous lah. cik epal biasa je ah. hanis zalikha ye ah pemes.


btw, thanks 4 this entry =)

Gen2Merah said...

Saya pun nak jadi macam dorang ni.. Terkenal di alam maya. Insya Allah. Never Say Never- Hehehe

Aflina Affandi said...

Good luck :D

ejulz said...

baru lagi dlm dunia blog ni.. x kenal di0rang lagi.. haHa

azrinrahim said...

incya-Allah,,semoga berjaya bro ..

http://azrinrahim.blogspot.com/2010/12/latih-diri-jadi-manusia-pemaaf.html

Rozuan Ismail said...

satu blogger satu family..

Amy Syaquena said...

As'salam..

semoga keinginan awak akan tercapai...

MAPPIAU said...

salam, mudahan impian awak akan tercapai aminnnnn :)

MamaEma said...

do the best.... harap2 harapan itu tercapai hendakNya..AMIN

Syamimi Nazifa said...

mmg best jdik cm d0wg
he2

MiSzy DiaN said...

gud..
dat's da spirit..

dhilla nazli said...

dla ta kenal un hanis zulaikha tu..
cik epal tu un twu2 je la.. lalalla

AMMAR YASIR said...

Memotivasikan diri dengan melihat kejayaan orang lain. Insyaallah akan tercapai niat mu itu

Syafiq Rosli said...

nurulbadiah..hehe thank eh

amna..thank 4 da wish..:)

affan..haha lelaki mst la ade jgk..hehe

adrina..yeah bgus but sy ckp dri segi kjyaan..:)

lagenda budak hitam..yep..rezeki msg2 kn..kita bleh berusaha

cikepal..hoho tak sgka cik epal komen eh..hehe

gen2merah..yeah boleh2 xjadi mslh pn

aflina..thank a lot

ejulz..xpe2 plahan2..haha

azrin..thank ya

rozuan..bgus..nice komen

amy..sis thank give me support

mappiau..salam..amin..:)

mamaema..amin..mudahan

syamimi..hehe..best2..

dian..yeah spirit to excellent..hehe

dhilla..masuk paper metro smlm..

ammar..mudahan..amin

Gayahspears said...

usaha tangga kejayaan.. org lain blh,kitya pon boleh..yeah yakin boleh..hihi

Syafiq Rosli said...

gayah..hehe..yerp..gayah pun antara blogger yang berjaya jgk..hehe

Azwazee Mohd Daim said...

saje nak interrupt..;p
kalo cik epal saya x dapat jmpa r..
but if hanis mmg sy pernah jumpa..she's pretty..

Afzan Rahman said...

dgn sy x nak jumpe?
sy blogger gak tp x famous langsung la... hehehe :P