Thursday, November 25, 2010

Lagi-lagi Jalan..

Hye2..selamat2 selalu to all readers..entry aku kali ni..bukan lah nk ckp pasal rmbut..saje je ltk pic ni..haha..tapi tak salahkan aku cakap skit pasal rambut..haha

Rambut ni baru je aku potong semalam..aku pun first time kot rambut mcm ni..hehe..layan je la..tapi smart jugak..hoho..bagi aku la..bagi korang xtau la..otw to pantai puteri..










Kat pantai puteri je ni..haha..xde buat ape..petang2 trus ke sini..amik angin laut..hoho..


Eh..ter 'snap' pic lak kan..haha..uish wat pe la aku gigit spek tuh..:)


Aik di sebalik jaring ke aku ni..tengok xde keje da aku ni..nak juga snap pic..kata org nak kelainan la kata kan..pak cik nelayan tumpang jaring ye..haha


Setelah kepenatan..aku duduk merenung 'sun set' eh betul ke ni..hentam je la..hoho..tak pun tengol awek2 cara gak ni..haha..xde la..masa aku datang tuh xde awek pun..tapi duk tepi pantai..feel beb!!..tenang dan cool..PeaCE!!

14 comments:

::cikjuju::◕‿◕ said...

sapa la melayn ko amik pic neh

asphaq said...

Lama gila tak pi pantai :(

Syafiq Rosli said...

cikjuju..adik aku ler sape lg..haha

Syafiq Rosli said...

aspahq..xpe pantai ade d mna2..anda bleh pegi..:)

Heidi Shafiq said...

lu org melaka ke bai?

::cikjuju::◕‿◕ said...

kesian adeq ko..haha

intanurulfateha said...

gmbr mcm model :P

Syafiq Rosli said...

heidi shafiq..yerp aku org mlk je..

Syafiq Rosli said...

cik juju..naseb ler die..aku pn jadi mgsa gak..huhu

Syafiq Rosli said...

intannurulfateha..thank2..mane ade la..cm bese je..hehe

ekmal said...

mane 2 pusar ko? xnmpk pn...haha
btw lawa rambut baru...org time cuti rmbt pnjg bhai..haha

Syafiq Rosli said...

mal..haha..da tak nampak ler..huhu..bese ler aku nk try gak wat rmbt mohawk..

nadia said...

agak stylo ye kamu! =)

Syafiq Rosli said...

nadia..thank ya..