Thursday, November 25, 2010

Saya suka blog awak..


Wah..tibe2 ade gmbr ben ashaari lak kan..knp ek..eh gurau2 je bro..jangan mara eh..hehe..ari ni aku join segmen dari blog Ben Ashaari..maklumla aku baru nak berjinak2 meluaskan empayar tuk blog aku ni..

List2 top 5 blog yang aku rajin masuk..

Aku suka jengah2 blog dye ni..sebab dye adik aku..then gmbr aku pun ade dlm blog dye..hehe sebenarnya tak la..aku suke tgk cara dye berfesyen..nice..

Yang ni lak aku suke tengok dye berceloteh kat blog dye..ade je entri2 dye yg lawak2..:)



Aku suka masuk kat blog ni..dye banyak memperagakan gaya muslimah terkini..maklumlah aku suka sket bab2 fesyen ni..:P


http://fantasyaxx.blogspot.com/

Yeah ini budak banyak frenly la..tuh sebab aku list dye..:)



Aku pilih blog ni sebab ni rajin komen kt blog aku..aku pun rajin komen blog dye..hehe

Bro ben ashaari..thank for this segmen

11 comments:

Anisa Hang Tuah said...

hahaha

nis pun adee??

malunyee

nyway thx syafiq

nis suke lagu dlm blog awakkk

taceng

Khalidah Khair said...

salam ziarah...
nice song...
=)

::cikjuju::◕‿◕ said...

heh...aku pon???kui..kui...
i pon suke blog u la...dan2 i' u...kui.kui..

::cikjuju::◕‿◕ said...

owh...tetibe rasa mcm nak adiahkan ko header satu..haha...

tp...ko kan reti edit..wat sendiri jer la..harharhar...

syrupmasin said...

haha..wah aku trharu doe :D

soffea said...

saye melawat sini :)

Syafiq Rosli said...

anisahangtuah..hehe no biggie la..
tuh la tak sgka rmi ske lak..:)

Syafiq Rosli said...

khalidah..thanks eh..rajin2 kn la..hehe

Syafiq Rosli said...

cik juju..haha dan2 je kn i..ala hal kcik je la..
wah hadiah kn la..:)

Syafiq Rosli said...

syrupmasin..hoho xdehal la..jangan nangis lak..

Syafiq Rosli said...

soffea..thank a lot..