Sunday, May 27, 2012

Lambakan Blog Di Malaysia

Dari hari ke hari..bilangan blog-blog di Malaysia semakin bertambah..pelbagai blog yang kita boleh dapati di negara kita..cuma taip di Google apa yang kita mahu..mahukan gosip..mahukan gambar-gambar aneh.. dan banyak lagi..ternyata dunia blog semakin digilai oleh masyarakat kita..dunia blog memang berbeza dengan dunia nyata..waktu aku mula-mula blogging, memang aku rasa teruja untuk menaip entri setiap hari..tapi aku tak tahulah sama ada entri aku ni berkualiti atau pun tidak..yelah masing-masing punya blog..mengikut cara yang tersendiri..


Kebanyakkan perempuan lebih gemar untuk membuat blog peribadi dan juga shopping online..orang kata segala-galanya di hujung jari..tidak perlu lagi ke shopping complex untuk membeli pakaian atau pun tudung..lebih memudahkan..tetapi ada juga yang jenis menipu..jadi berhati-hati lah..Lelaki pula lebih terarah kepada blog-blog gajet ataupun photography yang sedang top pada masa ini..Ok mari kita saksikan blog-blog yang biasa dilayari oleh pembaca:

  • Beautifulnara
  • Roti kaya
  • Fatin Liyana
  • Kari ngeri
dan banyak lagi..kalau untuk belajar mendapatkan blog berkualiti..aku rasa ramai yang buat tutorial..hanya taip di Google..apa-apa pun blog memang best

mood: tiada idea..

6 comments:

bukankosong said...

tu rr

tp aku suka blog yg simple je

tak taip entry meleret2

nak smpaikan crita pn str8 2 the point

iZ said...

ko tgk ke kari ngeri tuh?
ngeri betul blog tu..

pepol said...

lama giler aku x bukak blog ko,hehehe

Ayuni said...

hm, blog diorg mmg hebat2, blog saudara pun....nk mintak tolong nie sesama blogger, sye ader assignment nie and lecturer nk tgk melalui blog, boleh tak kalau saudara komen sikit tentang jawi di http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2012/05/jawi-malaysia-heritage-treasure.html, terima kasih sgt2, komen tu hanya untuk tujuan pembelajaran....

hafiz hafizol said...

i choose Fatin Liyana ! kih3

Edy Fee said...

mmg byk blog...tp terpulang la nak jdkan blog tu genre mcm mane...tu hak masing2