Thursday, March 8, 2012

Gathering Sahabat Blogger 2012














Assalamualaikum..buat julung pertama kalinya pada tahun 2012..Sahabat Blogger ataupun lebih mesra dipanggil SB akan mengadakan satu event futsal @ Gathering Sahabat Blogger di Shah Alam..sebelum ni SB pernah mengadakan gathering di Times Square pada tahun lepas..Kebiasaanya gathering selalu dibuat di shopping complex..tetapi kali ini konsepnya agak berlainan..kita bersukan sambil berkenalan..tambahan kita melakukan aktiviti yang menyihatkan badan..

Jadi, apa lagi marilah kita memeriahkan GATHERING SAHABAT BLOGGER..gathering ini telah dirancang oleh admin-admin SB sendiri..pastikan 31 Mac 2012 khas untuk gathering ini..Ini adalah butirannya


Tarikh: 31 MAC 2012

Masa: 10am-1pm

Tempat: Sports Planet, Seksyen 16, Shah Alam, Selangor..


JUMPA DI SANA!!

10 comments:

luqman zakaria said...

wah! gathering!! T__T mesti gempak nih!

Miss Nadya said...

nak pergi tapi tak main boleh kn SR??

mahirahnazlim said...

mmg la selalu terlepas gath SB T.T

Puan Besar Shag Yahaya said...

Tak dapat den nak join haa~ Uhuk ;'(

AtEn nAbilA said...

follow me back ! :)

El-Janna said...

dekat dgn shah alam leh la g-.-" uwaaaaaaaaaaaaaa

Syafiq Ahadin said...

tarikh lain? huhuhuUHuhuh!
sebab isnin tuu exam.... wooo~~
matai naaa~~

Kakiwayang said...

uuu..cam nak join uh..wat la event, Kakiwayang.com cam nak join, walaupun men futsal ala bese2 je..hee..

Hafizah Zainal Abidin said...

Nice blog..btw saye da follow awak..

BOLEH MINTAK TOLONG X ? NAK TENGOK IKLAN YG AWESOME X ? TOLONG BUKA N LIKE SEMUA LINK NI PLEZZ ? :)

http://my.churpchurp.com/hafizahzap/share/SamsungLMFAO
http://my.churpchurp.com/hafizahzap/share/SunwayMar
http://my.churpchurp.com/hafizahzap/share/Celcom77
http://my.churpchurp.com/hafizahzap/share/HotlinkBagus
http://my.churpchurp.com/hafizahzap/share/GEPhoto
http://my.churpchurp.com/hafizahzap/share/GEPhoto
http://my.churpchurp.com/hafizahzap/share/LoraxMY
http://my.churpchurp.com/hafizahzap/share/HiShopJH
http://my.churpchurp.com/hafizahzap/share/UDevonScreenProtector
http://my.churpchurp.com/hafizahzap/share/churpchurp-invite
http://my.churpchurp.com/hafizahzap/share/B52SaltLamp
http://my.churpchurp.com/hafizahzap/share/OrangeHairArtStudio

Sya Hyo-Sonn said...

dekat in bracket sgt la .. :(