Tuesday, December 6, 2011

Khairul Fahmi Che Mat vs Nazmi Faiz

                                                             
 VS  
            

Di dalam arena bola sepak di negara kita yang semakin memuncak..aku tertarik dengan dua pemain negara kita yang sering menjadi bualan di kalangan peminat tempatan..mahu taknya dengan skill permainan dan jugak rupa yang menjadi perhatian di kalangan wanita..dua nama pemain ini sibuk diperkatakan baik di blog-blog ataupun media cetak..Khairul Fahmi Che Mat telah melonjakkan namanya semenjak menjadi juara Piala AFF Suzuki Cup manakala Nazmi Faiz terkenal semasa menjuarai Sukan Sea..

Namun apa yang diharapkan..mereka ini kekal di prestasi yang terbaik walaupun berhadapan dengan gosip-gosip dan juga pelajaran..biasalah kalau orang dah famous macam-macam cerita buruk yang akan timbul berbanding cerita yang baik..kalau diikutkan ramai lagi pemain kita yang berbakat seperti Muslim, Mahali dan ramai lagi..walaupun aku kecewa pada kekalahan sebelum ni tapi aku tetap akan sokong pasukan Harimau Muda/Harimau Malaya..

mood: gila bola

19 comments:

APi said...

gua suka permainan fadli saas dan juga asra..
iya defend..

Alan Rizque said...

Yang bestnya si Nazmi ni baru umur 17..

zikeryhassan said...

tingkatkan prestasi, kurangkan kontroversi

محمد رازيق said...

aku setuju bro..jangan biar gosip menenggelamkan mereka.

[k]o{q}i[n] said...

siyesly, bru ni aku tgk muka nazmi.. sblum ni x cam yg mne.. muaahahaha

ainwaheeda said...

sokong apek forever!
hehe..

noraznida said...

ashaari samsudin pon hebat gak...hihi

cikpia said...

aku suka OKSwee.... he he....

Anonymous said...

wassup mohdsyafiqrosli.blogspot.com owner found your blog via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found website which offer to dramatically increase traffic to your blog http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer page rank tool seo strategies backlinks backlink service Take care. Jay

Anonymous said...

i dugg some of you post as I thought they were very beneficial invaluable CA Pismo-Beach Payday Loans

Anonymous said...

Hmm is anyone else encountering problems with the pictures on this blog loading? I’m trying to figure out if its a problem on my end or if it’s the blog. Any feedback would be greatly appreciated. Payday Loans

Anonymous said...

mohdsyafiqrosli.blogspot.com Payday Loan MS Tie-Plant Mengingat suku bunga saja harus memberikan satu jeda untuk berpikir

Anonymous said...

mohdsyafiqrosli.blogspot.com Payday Lenders CA North-Hollywood Sebagai hasilnya, tanda-tanda bunions akan sering pertama dapat ditemukan pada orang dewasa , serta anak-anak dan remaja , seperti pembengkakan , kemerahan , dan posisi tidak teratur dengan jempol kaki , serta keluhan nyeri kaki dan kaki tendonitis

Anonymous said...

mohdsyafiqrosli.blogspot.com a replacement Tapi aku tidak pernah melihat dia panjang , atau mungkin yang sering seperti yang saya lakukan fulltime kerja

Anonymous said...

mohdsyafiqrosli.blogspot.com full article Perguruan bantuan esai , membeli kertas penelitian di web dan dapat Anda menulis esai solusi saya adalah kemudahan di internet tapi mungkin penipuan dan menjiplak yang berakhir kesulitan untuk siswa sudah bermasalah , jadi kami memberi Anda menjamin bantuan perguruan tinggi esai , membeli secara online makalah penelitian , apakah Anda mampu menulis esai saya dalam bentuk terbaik ditulis sebagai perusahaan kami memegang master dan Ph - D' s

Anonymous said...

mohdsyafiqrosli.blogspot.com why not try here Beberapa negara menyediakan Anda dengan nikel atau sepeser pun untuk setiap botol tunggal dan mungkin Anda mendaur ulang

Anonymous said...

mohdsyafiqrosli.blogspot.com do you agree Ini adalah pinjaman jangka panjang yang akan disediakan oleh jumlah besar greenbacks

Anonymous said...

Howdy! I simply want to offer you a big thumbs up for your excellent info you've got here on this post. I will be coming back to your website for more soon.

[url=http://onlinepokiesking4u.com]click here for more information[/url]

Anonymous said...

Good day! I just would like to offer you a huge thumbs up for the excellent info you have got right here on this post. I'll be coming back to your blog for more soon.

[url=http://xrumergeek.com]http://xrumergeek.com[/url]