Wednesday, December 21, 2011

‘DiGi iPhone 4SURE 4 ME’

Pertama sekali..aku memang dah lama mengidam nak pakai iphone 4S tetapi budget yang menghalang segalanya..alangkah indah aku boleh memilikinya..tolonglah bagi peluang aku menang Digi iphone 4S..hehe buat ayat sedih pulak..Ok ini sebab-sebab utama Digi iphone 4S perlu jadi milik aku:


  • Aku suka online twitter
  • Aku suka online facebook
  • Aku suka travel, so boleh guna GPS..
  • Aku suka update blog
  • Aku main game
  • Aku suka belajar gadget-gadget baru
Walaupun aku ni agak buta IT tapi tak menjejaskan aku untuk memakai iphone 4S..mungkin competitors agak ramai..aku sekadar mencuba..tak salah..mana tahu tuah berpihak kepada aku..iphone 4S ni memang dah lengkap bagi aku..semuanya ada..dah lebih kurang laptop..that's why la aku nak sangat iphone 4S ni..mudah dah nipis..boleh di bawa ke mana sahaja..kalaulah aku dapat pakai warna putih..wow!! masyuk..yang paling aku suka..dia boleh guna dekat mana-mana je..serata dunia..yang tu paling superb!!chow..

mood: iphone 4S

 

1 comment:

Edy Fee said...

dah ade duit takde hal la....ae pon boleh