Monday, December 19, 2011

Blog Aku Ramai Di Kunjungi Di Sebabkan Fatin Liyana


Berdasarkan daripada senarai di atas salah satu blogger pujaan aku terpampang di atas..aku berbangga dengan dia..rasanya dah cukup lama aku tak menaip tentang FL..hehe..biarlah orang nak cakap aku mengampu ke apa..yang penting ni blog aku..aku berhak ke atasnya..aku ucapkan tahniah kepada FL..aku teringin sangat nak jumpanya..bilalah kan..huhu..mungkin ada orang cakap aku hanya menggunakan nama FL untuk mendapatkan trafik murahan..tapi aku tak kisah..sebab aku memang minat dia..hanya sebagai blogger..tak lebih dari itu..

Bukan senangkan nak menjapi TOP SEARCH di google Malaysia..banyak lagi nama-nama besar..berharap suatu hari nanti FL adakan gathering untuk peminat FL..sekali lagi ucapan tahniah untuk FL.. 

Entri-entri lain:


Nama penuh Fatin Liyana

mood: teringin jumpa..hehe

11 comments:

miss Fyqa said...

tak salah pun minat seseorang. even dia seorang blogger. FL mmg cantik!. adore her :)

@dD@ said...

wahh, c encem betul3 minat FL neh :)
heheeh .. mesti nanti dpt jumpe ..

@dD@ said...

wahh, c encem betul3 minat FL neh :)
heheeh .. mesti nanti dpt jumpe ..

[k]o{q}i[n] said...

yela, xde pun org yg teringin nk jmp aku... cett...

superb.rara said...

macam mne nk buat bnda ni? huhu

SyamimiNazifa said...

mesti dpt jumpe punye , FL memang comel sgt x)

LidiaSuraya said...

adore her too ;)

fiey zara malaiqa said...

ehemm.ehem..pojaan sangat nampaknyer tuh..

follow sini :)

hazanis said...

FL memang cantik!!..:)

Alieza Dayasari said...

Hambuah... FL tu cantik kan... hihihi/////

❤ eyeme ❤ said...

suka dia.. a good package!
beautiful. brilliant. talented. hehheeh