Wednesday, November 16, 2011

Haram Jadah Punya Gambar


Geleng kepala bila aku tengok gambar di atas ni..apalah nak jadi manusia zaman sekarang..kalau lah aku diberi peluang untuk bertemu dengan manusia yang tiada pendirian agama ni..dah tentu aku dah rejam dia sampai mati..nak kata binatang..tak jugak..sedih aku lihat perangai manusia macam ni..sedap sangat ke hubungan sejenis ni..pada hal banyak lagi perempuan di luar sana..

Nak tulis panjang2 pun tak guna..aku harap manusia2 di luar sana beringat lah..kita masih ada agama kita..jangan menjatuhkan maruah dengan perkara yang tidak bermoral..sekian

mood: geli geleman

35 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

erk..sungguh menggelikan!

Rtp Farra Arisha said...

speechless. i know nothing to say but much better is i only know pray the best for all of them! dahsyatnya mereka ^.<

eda_ej said...

aiyooo...

yaya chef kecik said...

muka budak2 je dorang ni..otak letak mana tak tahu la..ingat sweet la tu buat macam tuh ceitt!!!

amniey91 said...

euw...gelinya...huhu..

Ayuni said...

nk muntah tgk....

laskar pelangi said...

seksa mata tengok gambar tu =D

Niza Romli said...

biasa nmpk pasangan gay org dewasa je...ni mcm budak2 je lagi! mana pi hati dan perasaan depa? lelaki dgn lelaki pon boleh ke layan?

pelik! *geleng kepala

Syafiq Ahadin said...

nasib baik tak pecah laptop tengok gambar geli gelaman ni!!! euwwww~~

geli2! blog ni dah kotor dengan gambar ni... euwww~~

cikpia said...

dunia menuju ke akhir zaman.

Gadis mutiara said...

tau x pe=)

luna qiszara said...

ni yg macam dalam blog tu kan..

nama blog tu "aq cyg fadzli" kalau x silap..blog tu da kena hack dgn rileks crew.. haha..

:: geli geleman ::

Pendamba Mawar said...

geli sey

zida said...

moga Allah ampunkan mereka nanti. huhu~~

fifie said...

Kalau nak lebih perisa, baca la blog diorang. siap panggil wife and hubby. Haha.

syazana amira said...

ntah pape je lah =.=

Aida Farzana said...

LOL! mmg geli geleman >~<

KAMIHIDUP said...

itu bukan kau ke? hehehe.

nazirah said...

kite doakan semoga dorang ni kmbli ke pngkl jalan amin

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kesian kan?dah la beragama islam.tak tau hukum ke atau ikut perasaan?

LiYaNa.MaZLaN said...

saya pon post kat blog saya gak.. da baca blog diorg ni? g kat blog saya, saya de attachkan.. =)

agak meloyakan bila membaca..yekkk...

cik pieja hut said...

manusia tak bermoral..apelah naseb budak macam nie....kesian pun ade..kembali ke pangkal jalan la..

nurdani said...

euwww.........dua2 comel ada rupa tapi alahai...kesian.kesian!!

NynaMysarah said...

*geleng kepala* ada otak taknak guna betul dorg niyh -.-

myra abdullah said...

haha.
awat jadi lagutuh!

gelimat lah!!

Sara Ali said...

tolong laaa...
eee..
geli2...

Sara Ali said...

tolong laa...
mngelikan sgt2...

ara rara said...

subbahanaAllah . dunia nak kiamat agak nya .

whitecappuccino said...

manusia2 gilo!

whitecappuccino said...

manusia2 gilo!

athirah said...

weh... jgn bt centu.... hahhahahahaa

gadis kepastian said...

sabor jew la......

♥e'in♥ said...

ade nmpk gmbr nie kt fb.. fb skrg nie dh kuar gmbr mcm2.. dh mcm PORNBOOK bkn FACEBOOK..

~marlia maya~ said...

euuuwwww...perlu ker?xfaham laaa, dyeowg ni xde rse malu ker??

nurkaloi said...

awwww