Monday, November 21, 2011

3000 Memberi Makna

Ehem2..rasa dah lama tak menaip entri di blog ni..kesian siapa yang follow aku di blog..aku minta maaf banyak2 di sebabkan kesempitan masa yang sedang aku alami sekarang ni..maklumlah final year student kan..lama sangat aku tak update blog..tapi di saat ni aku ingin berjanji pada diri aku sendiri..aku nak update paling kurang satu entri satu hari..jadi takde lah blog aku terbiarkan..

Haha ayat aku dekat atas ni macam skema pula..kalau nak diikutkan pengalaman aku berblogging takde lah banyak sangat..tapi aku belajar sedikit demi sedikit tentang blog..sebelum ni aku tak pernah terpikir menjadi seorang blogger..tapi kalau difikirkan balik..aku tidak menyesal menjadi seorang blogger..kita dapat kenalan ramai..dapat berkongsi ilmu dengan orang..dan banyak lagilah..

Apa2 pun dalam dunia blogging ada baik ada buruknya..terpulang kepada individu masing2..tak perlu untuk meniru cara orang lain..kita perlu ada identiti tersendiri..apa2 pun lagi sekali aku ingin ucapkan terima kasih kepada yang sudi follow blog aku yang tak seberapa..kalau boleh aku nak beramah mesra dengan semua followers aku..keke..mengalahkan artis pulak..ok la sekian daripada aku..chow

mood: gila bola

3 comments:

Ku Azhar said...

waaa...tahniah2 :)

MiSz fiFiEyQa said...

ooohhh...patutlah dah lama x nampak..sy pun hampir lupa dah dgn blog ni..hehe

cikpia said...

congratulations!!!

keep on writing.