Friday, June 3, 2011

Bila Si Kecil Jadi Model


Tak padan dengan kecil..anak buah sedara aku ni..bukan main lagi bergambarkan..padahal baru je darjah dua..gayanya mengalahkan budak umur 13 tahun..haish..blur aku kejap..insiden ni terjadi bila aku pulang dari kerja..

Ni disebabkan adik aku no 2 yang takde kerja..pergi make up anak buah sedara aku yang sorang ni..cukup bergaya dan terpegun aku tengok gambar dia..bukan main comel lagi kan..hee..nama dia AISYAH BALQIS..nasib baik lah dia takde blog..agak2 aku kalau dia ada blog mesti ramai peniaga2 bisnes online ambil dia untuk jadi model kanak2..

Kalau nak diikutkan banyak lagi gambar dia..aku cuba ambil satu yang aku rasa unik..lihat je lah gambar di atas..bukan main serius lagikan muka dia..by the way..dia memang petah bercakap dan pandai bergaya..mama dia pun terkejut bila tengok gambar dia..ok chow

mood: mamai ni..

39 comments:

Taib T.i.M said...

ada bakat tuh

Cik Parachumie said...

comel!!! confirm leh jadi model muslimah =)

Nisa Kay said...

aloloooo comel laaa

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

alahai..comeinya dia..

tu la,pndai make up,ape2 pon leh brubah..

tp dia mmg cute!

y u y u Z u l a i k h a said...

alolooooooo.. comel nye...! grrr!

Syed Hilmi Syed Yahya said...

hua...comel anak buah sedare ko ni SR...

cik Dil said...

comeyy nyaa..kiuttt..^^

Rozuan Ismail said...

kecik-kecik dah ada gaya model.hebat =)

Eyda Syahida said...

like uncle like niece.. hahhaa :")

Pijahh' de-Arr said...

ye lahh comey jekk..~

l° ~❤Misz Nadea❤~°l said...

hihi... sweett nyerr muke walau masyammm :)

iekasub said...

macam penah tengok la orang lain pos pasal budak ni...

alyana hamdan said...

wahh comel nye..
tapi muka dia serius..
adik abg no dua..
kaka amirah bazilah ea..??hehe..
kaka amira pon comel..huhu...

meaw said...

tudiaaaaaaaa... nama sedap,orang pon manis ,hat dalam gambar eh,bukan tuan belog ni,kekekkee ^___^

NURUL NADIAH MAMAT said...

mula2 tgk ingtkan betul2 model.....cantik betul......cuma muka garang...hee.....dan make up pon comel...... :)

liya alia said...

cumill betull.. besa jadi model mcm FL :)

Adlin Nazifa said...

serious tak nampak dajah dua .,

Irda Syahira™ said...

die comel! ;)


btw, singgahla sini. :)

http://nurirdasyahira.blogspot.com

Citarasa Rinduan said...

comel...memang comel anak saudara shafiq

tapi, reaksi mukanya yang garang.. sure penerbit pun nak ambil dia belakon... terbaik aisyah balqis

Cik Eka said...

comel lah anak buah syafiq ni..hehehe

muke ala2 nak marah..ada bakat nie..hehehe

i'm ezza haniza said...

comel lah.muka gangster je tangkap gmbar,

HeziqaMushadadLee said...

budak sekarang lagi fotogenik laa SR

cucu umie said...

pandai dia bergaya..sesuai kot jadi model kanak2 muslimah...hehe

dang intan duka said...

comel.. :)
terbaek lah..

peace

sab said...

comelnye die!! suke! :)

ayie said...

wow nice la..hehe

ara said...

muka dia comel walaupun serius (:

ara said...

muka dia comel walaupun serius (:

Naddia said...

mase sy darjah 2 saya selalu main tanah...

Putri Malu @ ima salsuzaima said...

comey..:)

ain revival said...

like pakcik like anak buah~

Terbang Bersamaku said...

wah..cutenye..ade bakat jdik model..(^___^)

keroro said...

cute nyer budak tue :P

Farhanah Mokthar said...

huhu. comel la :)

Hanim Mahali said...

de bakat jadi model kanak-kanak tu... pandai dia buat ekspresi muka serius...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh bila cuti sekolah ramai yg beraktiviti ngan anak sedara.bestnyer

miss Fyqa said...

wah. chomel. budak2 skg nie dah makin bijak. :)

zacky786 said...

comeii ~ itu budak..

Finaz Jaafar said...

fuh..Malaysia's Next Top Model kot ! hiihihi